Meleekk burcakayan aynen. Herkes kendini düşünüo. 😔 Beni benden başka düşünen yok. Kendi annem bile düşünmüo 😢 boğazım acımaya başladı şimdi de. Dün öksürme başlamıştı 😔
Meleekk burcakayan dün kayananadan test istediler. Yaptırdı. Daha sonuç çıkmadı heralde msj gelmedi. Kaç gün sürüo acaba 🤔
Sengul82 Meleekk ben yerine sinir oldum ya.. Bende istemem öyle kimse gelsin bu hastalıkta.. vala sınır oluyorum.kimse kimseyi düşünmüyor.gwzip touYorlar sonra hamile kadını kimse düşünmüyor
Meleekk Sengul82 aynen öyle. Biz hiçbiyere çıkamıoz korkudan. Onlar gezip tozup yanımıza gelio lar. 😤
burcakayan Meleekk Bende 2 gün önce yaptırdım canım üşütmüştüm grip olmuştum öksürük vardı çok fazla 😔 Sabah 10 da test verdim gece 12 de çıktı e nabızdan bakmıştım . İnşallah sonucu negatif çıkar . İnsan korkuyor 🙏🏻
Civcivim000 Meleekk aşılı olmaları sizi korumaz ki sadece onların yakalanırlarsa hafif atlatmalarını sağlar en fazla sonuçta o virüs onlarda varsa size de bulaşır yani aşılı olan virüs kapmıyor ya da bulaştırmıyor değil ki. İnsanların düşüncesizliği beni benden alıyor
Meleekk Civcivim000 aynen. Ama eşim anlamıo işte. Aşı olan virüs olmaz sanıo. Anlatıyorum ama yok aynı kafa 🤦🏻♀️
Ecetiryaki Ben 15 haftalığım pazartesi günü 3.doz aşımı oldum zaten sağlık bakanlığı 12 haftadan sonra yapılmasını öneriyormuş. İlk iki dozumda kolum ağrımıştı bundada aynı şeyi yaşadım 1 gün oda geçti, başka bir yan etkisi olmadı bana şükür iyiyiz.