dml33 minikportakal 14+2 oldk bizde bulandım azaldı baya bi cok.sukur ama yanma oluyo bisi yedigimde birde kasik bel ağrısı ayakta cok kalınca
Kbrbrhnn minikportakal Biz de bugün 13 haftalık olduk çok şükür pek bir şikayetim yok ama göğüs hassasiyetim ve kasık ağrım bayağı azaldı. Normal olduğunu düşünüyorum ama ister istemez endişe ediyorum 😕
Balbebek1 minikportakal benim bulantılarım hala devam bulantı hapı içmeden günüm geçmiyor hapıda hergün kullanmak istemiyorum zararı olursa diye üstüne bir de yanma çıktı
minikportakal dml33 evet canım benimde az az gidiyor bulantılar 😊 kasık agrısı benimde aralarda oluyor yanma yok şuan bol bol salatalık yiyorum ben belki ondandır
miyopmom Drn34 bende 16. Haftadayim bulantilarim arada oluyor gogus hassasiyeti sanki bende azaldi gibi, siz cinsiyeti ogrendiniz mi
minikportakal dml33 olabilir canım benim çamur problemim var da safrada ağır yağlı hamur şeyler yasak hiç birini yemiyorum ondan yanma olmuyor olabilir😂
dml33 minikportakal banada doktor yeme ekmek hamur işi yağlı diyede cnn çekio bazen sonra pişman oluyom yaninca😀
minikportakal dml33 valla diyetisyene gittim bende o biraz yardımcı oldu bana liste falan verdi şuan hiç kilo almadım 4 kilo vermiştim zaten haftaya bida kontrolüm var bakıcak 😂
minikportakal Kbrbrhnn yok yok normal ben çok kasık agrısı yaşamadım bi geçen haftalarda ara ara oluyordu o kadar 😊
Dogaaaa minikportakal offf çok heyecanlı ben de haftaya gideceğim çok merak ediyorum o zaman 15 haftalık olacak net söyler umarım 🙏🏻
Balbebek1 minikportakal doktora hiç sordun mu canım fazla kullanınca sıkıntı olur muymuş ben iki gün içmedim bırakmak için ne yesem çıkarım gün boyu
minikportakal Balbebek1 yok doktor kullanmaya devam edebilirsin dedi bu hapın çık sıkıntı olduğunu zannetmiyorum çünkü ilerleyen haftalardaki hamileler bile hala kullanıyor