incisu Nnurdan stok yapma bence belki pişik yapabilir sızdırma yapar bende 168 adet aldım indirimdeyken deneme amaçlı
tirtilinannesii Nnurdan Primanın 70li paketini almıştım ilk etapda onun bitmesine yakın migrosta indirim vardı 40 40 iki paket daha aldık yaklaşık bir aydan sonra 2 numaraya geçtik şuan bebeğim 62 günlük🍀 bez konusunda stok yapmayın bence ☺️
CinarlibirTuba Nnurdan benim fikrim pişik yapma ihtimaline karşın stok yapmak istiyorsan her bezden birer paket al ben oğlumda öyle yapmıştım sonra hangisi iyi geldiyse onu devam ettirdim bu bebeğimde de aynısını yaparım diye düşünüyorum ama ben dogurana kadar herşey uçar gibi 😂😂
Minigin_annesi0 Ben bez stokuna olumlu bakmıyorum pişik yapar, dışarı sızar veya bebek çabuk kilo alır, bez küçük gelir bence almayın ne kadar stok yapsanız da illaki zamlanınca da alcaz 🤷🏻♀️
Mom54544 Nnurdan 3500 Gr şu an 5200 falandı geçen hafta 3 num kullanıyoruz 2 numdan 40 50 tane falan kullandık 3 daha iyi oldu ona geçtim
myram1 Nnurdan cnm stok yapma ben gibi elinde patlamasın her bez markası iyi diye bebege iyi gelmiyor ne yazıkki ve alırsan da bir paket al çünkü bir hafta on gine bebek kendini topluyor
muallimehanimmom5 Nnurdan bir ay da tam 195 bez kullanmıs oğlum yeni doğanda ilk ay için prima aldım 70 Li paketlerden 3 paket aldım diğer bezlerdende 1 paket aldım deneme amaçlı ona göre de diğer bezlerle devam ediyoruz
ktnzehra49 Nnurdan kızımda molfix 120li aldım bi pakette 80 limiydi 60 lımıydı tam hatırlamıyorum ama öyle aldım ilk paketi kullandım ikinci paket dar olmaya başladı kızıma hemen 2 numaraya geçtim o bezde öylece durdu evde
Betl Nnurdan 20 günlük bebeğim 3250 gram doğdu 100 tane 1 numara kullandık şimdiye kadar 10 gün daha 1 numara kullanicam gibi duruyor
Poyrazin_annesi Bn sleepy 1 numaradan 40 adet aldım 2 numaradan 200 adet aldm Keske 1 numara almasaydım cıdden cok kucuk