Aselbozbahcee Doğumuma 9 günüm kaldı sabah uyandığımda iç camasirimda sümüksü hafif kırmızı kan gördüm sizce ne olabilir ilk gebeliğim gece bel ağrısından uyuyamadım bilgisi olana bilgi verebilir mi normal mi yoksa hemen doktora gitmem mi gerekiyor ?
Feyzaveannesi Aselbozbahcee Sümüksü kanlı akıntı nişan oluyor canım. Arayıp doltoruna haber ver istersen. Doğumunu erkene alabilir yada takip et diyebilir
elifanne7 Aselbozbahcee Benim de doğumdan 2 hafta önce gelmişti Korkma kalk bi güzel duş al evini temizle kendini temizle hazırlıklarımı yap Sancılarını kontrol et her insan nişan ile doğurmuyor doğumdan bi gece önce de suyum geldi sancılarım öyle başlamıştı
2-prensesannesiii Aselbozbahcee Benim 38.2 de geldi hem doktora gittim 3 cm açılma olmus doğum başlamış demişti doktorum ve hiç sancım da yoktu ama sonradan başladı sancılarım gece de doğum yaptım
Sevinc86 Nisan gelmis Dr Ara Yada git Dogum basliyor bi baksinlar ne kadar acilman var Rabim kucagina almayi nasip eylesin ins Kolay dogum olsun ins 🤲🏻
Aselbozbahcee 2-prensesannesiii Benim belimde ve kasiklarima ara ara sancı giriyor ama dayanilmiycak gibi değil acaba doğum sancisi mı
Aras_Barlas_Nurum Aselbozbahcee cok gecmis olsun hayırlı dogumunuz olsun insallah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim