gldn065807 kubraQwe ben hem iğne hem hap kullandım kanamadan dolayı hapı bıraktım iğneye devam aslında bana önlem amaçlı başlanmıştı benim hastalığım var oda pıhtılaşma yaptığı icin iğneyi hiç buraktirmadi doktorum
kubraQwe 505050 Cok şükür olmamış sizde peki önlem amaçlı mi kullanıyorsunuz yoksa pıhtılaşma testi yaptınız mi
kubraQwe Ya anladim igne şuanda yapmadi değil mi kanama ben akşam iğne vurduktan sonra gece kanamam basliyo yoğun sabah azalıyor sonra bir daha bebeği kaybedicem diye çok korkuyorum
gldn065807 kubraQwe iğne yapmamıştır canım benim kanama alanım vardı doktorum zaten oluşmuştur sadece hap icjn konuştu o aktiflestirmistir dedi hala iğneye devam ediyorum sen doktoruna git kanama alanı mı var başka bisey mi bakması lazım
kubraQwe 505050 Benim de iki düşük oldu hep kalpleri durdu şimdi cok sevinmiştim bebeğe iyi gelcek diye fakat kanama beni korkutuyor devam etmesem bişey olucak diyorum
_momy Bende kullanıyorum hiç kanamam olmadı doktor ultrasonda bebeğe tam kan gitmiyor önlem amaçlı kullanalım dedi
_momy kubraQwe İğne değil hap kullanıyorum 10 yada 12. Hafta olması lazım hastanede çalışıyorum çok sık muayene oldum ilk zamanlar o yüzden net haftasını hatırlamıyorum
_momy kubraQwe Allah hepimizin yardımcısı olsun çok dikkat edin sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi inşallah ❤️