Miri 33 haftalık hamilelikte yaşadığınız herhangi bir sorun oldumu kızlar sıkıntısı olan var mı? Nasıl gidiyor hamilelik bebişler kaç gram
Miri Gamze61 benimkide çok hareketli ne tarafıma yatsam oraya yaslanıyor uyumak hayal oldu artık 🤷🏻♀️😅
Gamze61 Miri aynenn ya napcaz son zamanlarda bılmem 😱😍 arada banada vuruyo hafıf adet sancısı gibi 1-2dk gecıyo snra
Miri aysenturna benm henüz başlamadı ama aslında yalancı sancılar rahmin doğuma hazırlığı oluyormuş o yzden bi şekildede olsa faydalı yani 🤷🏻♀️😅
Miri Gamze61 vala bende bilmiyorum ama allah hepimize kolaylık versin yazın hamilelik cidden çok zormuş söylerlerdide inanmazdım ama 😅 artık bidahakini kışa denk getirmeye çalışıcam rabbm izin verirse 🙈
BurcuGnl Vallahi bende suan hala ayaktayım uyuyamıyorum uykular haram oldu birde üşütmüşüm grip oldum felaket durumdayım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Meltem35 Bizde 33+1 deyiz gerçekten aşırı hareketli ama ben geceleri deliksiz uyuyorum. Kızımdan yana hiçbir şikayetim yok. Sadece dün grip oldum o beni mahvediyor.