gunesligun Emine2222 canım valla negatf dolu buralar. Bi daha ki ayda denemeye karar verdim. Hayırlısı diyelim
sinemyasar gunesligun benimde bugündü ama daha gelmedi sabaha kdr gelmezse yarn evde erken gebelik testi yapcam hayırlısı olsun hepimiz icin😊
gunesligun Snglseyma canım bende üzüldm. İkimzde gebe olsak beraber takip etsek ama yok bende. Sen bana haber et
Emine2222 gunesligun aynen oyle canim benim bu arada cekinerek brsy soruyorum sence iliski 3 gunde bi olunca yeterlimi
Snglseyma gunesligun bn bgn yne yaptm 4 gün var regl daynmdm yaptm negtf inş bdhkne rabbim nasp eder hepmze üzlmeylm 🤲🏻🥰
gunesligun Emine2222 bence yumurtlamaya denk gelmesi önemli. 3 güne bir fln önemli değil. İster her gün yap ister iki güne bir. Zaten adetten 16. Güne kadr olan olur. Sonra ihtimal yok gibi bişe Benim bir oğlum birde düşüğüm var
gunesligun Snglseyma yani Allah vereck. inş zaman yakındr. Elimzden geln bişe yokk. Adeti bekliyrm sonra yumurtlamayı beklerim. Ne yapalım🤗
Emine2222 gunesligun aynen haklısın ama spermler 2-3 güm canlı kalıyor ondan dedm ve daha kaliteli oluyormuş
Emine2222 gunesligun allah bagışlasın benımde bi düşügüm oldu .. sonra kızım dogdu suan 2.5 yasında ve gecen ay kımyasal gevırdım hala adetım gelmedı ondan heralde