Sultan33 Hacettepede doğum yapan deneyimi olan anneler hastane, doktorlar, odalar nasıldı, memnun kaldınız mı, bende şu an kontroller için Özgür Özyuncu hocaya gidiyorum ama doğum için çok kararsızım
Cansurts Sultan33 Perinatolojide murat hocaya muayene oluyorum doğum yapanlar iyi diyor bilmiyorum açıkcası 7 hafta sonra öğreneceğim inşallah 🤗
Mlktnc Sultan33 Merhaba sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kontrole gittginizde eşinizi de yanınıza alıyorlar mı hacettepede
EeeA Sultan33 2 cocugumdada ogur beye gıttım ozgur beyle ılgılı hıc bı sıkıntım olmadı ama normal dogum yaptıgım ıcın dogumu asıstanlar yaptırıyo ılk gebelıgımde denk geldıgım asıstanlar cok ıyıdı ama ıkıncı dogumumda tovbe ettım mahvettıler dogumdan sonra taşikardi oldum nabzım dusmedı sımdı 3 cocuguma hamıleyım sehır hastanesıne gıdıyorum 37 haftalıgım
Sultan33 Cansurts çok az kalmış sağlıkla kucağınıza alın inşallah deneyimlerinizi bizimle de paylaşın 🥰
Sultan33 Mlktnc hayır almıyorlar,sadece 8. Haftada İlk kalp atışını dinlemek için rica ve ısrarla almışlardı
RabiaKaratas Bende ilk bebisi orda dogum yaptim. Murat hocada aylik 150 lira verdim üstelik. Adam ne ultrasona girdi ne bişey. Cok ovduler diye gittim. Normal doğum olduğu için girmedi bile doğuma parmak atip gitti. Sadece sezeryana girdigini dogururken ogrendim. Doğum ekibi de tamamen asistanlardi. Özel oda tutmak istedim parayla yok dediler boşluk olduğu halde. Hiiiiic memnun kalmadım beklediğim siraya yazik mahvolmustum. Odalarda iğrenç pislik sekilde 2 kisilikti allahtan ben çıkarken diger hanim geldi. O küçük yerde pandemi döneminde nasil kalinirdi bilemiyorum. Refakatçi ye koltuk bile yok. İlk doğumumu orda yaptığım için çok çok pişmanım. Aklima geldi sinir oldum yine 😡
Sultan33 RabiaKaratas bende bir keresinde kanamam olduğu için gitmiştim doğumhanedeki odalara, girdiğim oda gerçekten hijyenik değildi, lavobada kanlar vardı, acildeki beklediğim oda da aynı şekilde çok kötüydü, bu manzaralari görünce biraz tereddüt ediyorum açıkçası
Sultan33 RabiaKaratas benimde ilk doğumum olacak Allah nasip ederse o yüzden kötü bir tecrübe yaşamak istemiyorum her türlü para veriyoruz sonuçta
Defneadamoms Cansurts şubat başı gibi diyor Murat hoca ama kesin değil canım .Seninki belli olmuş sanırım sağlıkla al kucağına inşallah 🌺🍬
Tostosunannesiii Ben gidiyorum ☝🏻 Murat hocaya gidiyorum özel kliniğine gidiyorum ve çok memnunum sevdiğim bir doktor kendisini kuzenımde hacettepede doğum yaptı temiz ve özenliydi odası temizdi tek kişiydi.. hacettepede doğum yapmama 4 hafta kaldı planlı sezeryan olacağım ☺️ Doktorumun başı çok yoğun. Çok hastası var. Kliniğinde daha çok ilgileniyor hiç es geçmedi beni.. normal doğuma yetişemeyebiliyor cok fazla konferansı ve ameliyatı oldugu ıcın sadece sezeryanlarda kendısı tarih verdigi için (salı günleri ) yapıyor … normalede yetiştikleri oluyormuş ama çoğunluğu sezeryan.. ben çok hacettepeyle haşır neşir değilim. Sadece ayda bir kan tahlıle gidiyorum hacettepede tek memnun olmadıgım şey endokronoloji (şekere bakar bölüm) memnun değilim … ben aylık ücret ödüyorum doktora ama hacettepedeki tüm tahlıllerımde ücretsiz
Sultan33 Tostosunannesiii Çok az kalmış Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌼 Murat hocanın kliniği nerde, doğumuz Hacettepe Hastanesi’nde mi olacak, sezeryan olmayı siz mi stediniz?, Çok soru sordum ama doğuma ne kadar ödeyeceksiniz 🙈
RabiaKaratas Tostosunannesiii kliniği nerde ucret nedir ? Birde muayene klinikte doğum nerde oluyor ?
Cansurts Defneadamoms 37. Hafta diye karar çıktı heyette canım ama 38. Haftada olabilir duruma göre şubat başı veya 2. Haftası inşallah 🌸 Amin inşallah hepimiz canım ❤️
Tostosunannesiii Sultan33 doğum parasını konusmadım hala :D ama cok pahalı değil sanırım yatak parası ve doktor parası 1500 geçmez hatta daha az olabılır emın degılım. Benımkı mecburı sezeryan bebeğim normal doğmaz :) kılo bakımından… klınıge gazıosmanpaşada tunalınının bıraz ustunde..
Tostosunannesiii Sultan33 evet doğumum hacettepede murat hocayla olcak insallah. Yanı cok tanıdık memnun ordan odası falan temız gayet ıyıydı .