cihandurumerve SEVGIMSEN tam gelişim haftasında bebek. Zorda kalmadıkça parol dahil ağrı kesici kullanmayın tavsiyem. Çok dayanamazsanız belki. Bide nane yağı alın başınıza ense köklerinize nane yağıyla masaj yapın o ferahlatıyor ben 12 haftalık oldum bende 1 haftadır başladı baş ağrıları
iremss SEVGIMSEN hormonlarn bi anda değişiyo çok normal, parol minoset kullan, içiyosan sade türk kahvesine limon damlat, eczaneden mentollü sticklerden al biraz uyuşturuyo, karanlıkta uyku, hiiiç geçmiyosa mecbur serum
durununannesiiiii SEVGIMSEN ben hala baş ağrısı çekiyorum 13+5im. Çok şiddetlendiğinde kusmaya başlıyorum baş ağrısından. (Bulantı hiç yaşamadım normalde) ve ilk başlarda kusmanın düşüğe sebep olabileceğini söyledi doktorum. İlaç içmekten korkuyordum ilaç içmekten değil kusmaktan kork dedi hatta bende içmiştim . Kusacak dereceye gelirsen doktoruna danışarak tamol parol al bence. Benim ne yapsam geçmiyor uyusam bile uykudan uyanıyorum ağrısına
Begumergun Tülbente biraz kolonya karabiber döküp başınıza sarın 15-20 dakikaya ağrıdan eser kalmaz ama çok yakar sakın çıkarmayın ağrı geçene kadar ☺️
Pelus123 Ben çok baş ağrısı çektim bu dönemde geceleri uyanıyordum bana en iyi gelen şey soğuk uygulama oldu ağrıyan yerime buz dolabında tuttuğum su şişesini koyuyordum. İlaç için doktoruna danış muhakkak
durununannesiiiii SEVGIMSEN hemde nasıl. Tek şikayetim bel ve baş ağrısı. Bengay sürüp masaj yapıyoruz tek iyi gelen şey bu