RumeysaNur34 Kızlar bugğn hareket ettiğinde kasıklarımda da ağrı oluşuyor normal miydi şimdi dinleniyorum genelde çok hareketli biraz fazla sadece çok oynadığı için mi ağrı olmuştur acaba 33+0
omerim32 RumeysaNur34 canım bende 31 deyım. Bebek agırlasıyor demıstı bana doktor ondandır. Bıde fazla hareket ettıysen dınlen
bsnrd RumeysaNur34 benimde dün karnm agriyodu. Bugün kasklrmda var ama başka bir şikayetim yok 32haftalgm acaba diyorum enfeksiyon mu ya randevum da iki gun snra .
cerenmina RumeysaNur34 kontrolün ne zaman? Benim de sağ kasigim çok ağrıyor 33. Haftadan beri. Ben 34 oldum dün. Dün kontrolüm vardi nst de sancı çıkmadı doktorum kasık agrin sancidan değil enfeksiyon olabilir dedi.
RumeysaNur34 omerim32 ya bende 31 de gidince dinlenince geçmiyorsa gel demişti ama telaş yapıyor insan malum
omerim32 RumeysaNur34 şöyle bı gun kendıne ızın ver dınlen bı kendını dınle yıne dıger gun devam edecekse gıt bakalım. Benım bu sıkayetım 26-27 de başlamıştı. O zamanlar normal demıstı
RumeysaNur34 bsnrd doğru dediniz ya oda bir ihtimal işte bende kontrole gidince tekrar soracağım inşallah
cerenmina RumeysaNur34 bence ondan önce gidebilirsiniz eğer agriniz dayanılmaz ise. Aradi doktorum enfeksiyon çıkmış benim agrimin sebebi oymuş.