MerveSelcuk Nişan gelmesi şeffaf akıntı şeklinde olur mu miktarı ne kadar dün de oldu şimdi bu sabah ta oldu sizce akıntı mi Nisan mi bu kızlar çok korkuyorum evde tekim
gkg1029 MerveSelcuk akıntıdır canım pembe kahverengi yA da direk kırmızı şekilde oluyomuş senin dediğin şey bende her gün oluyor şeffaf ya da sarı şekilde akıntı normal nişan gelse de hem korkma ondan bişey yok
bsrakaradayi MerveSelcuk camım benimki 2 gün böyle akıntı beyaz geldi bende nişan değildir dedim. Ertesi günü suyum geldiğini anladım suyumda az az geldi öyle şak diye dökülmemişti. Hastaneye gittiğimde 2cm acıklık vardııı
bsrakaradayi gkg1029 neden öyle diyorsunuz kiii benim nişandan sonra suyum gekdi hemen su gelince doğum gerçekleşmek zorunda 😂
nevarneyokk MerveSelcuk Normal doğum nişandan bir gün sonrada başlayabiliyor haftalar sonrada . Bir de cuma doğumun varsa haftan büyüktür yani akıntı çok normal . Yoğun mukusumsu yapı ve kanlı olması lazım nişan olması için endişe edecek bir şey yok yani korkmayın 😊 Bebiş cumayı bekler