cennetkokulum_ Ay dün bi hıçkırdım çocuk karnımda korkudan zıpladı yaaa bi de özür dilerim annemmmm korkutmak istememiştim diyorummm😅😅😅
Meleekk cennetkokulum_ 😂😂😂 Ah bu annelik duygusu 🤭bende dün çorap giymeye çalışırken yanlışlıkla elim karnıma çarptı. Ayyy özür dilerim acımadı demi felan diyorum 😂😂 inşallah acımamıştır 🙏 insan Bi duraksıyo valla 🤭
Melistosum cennetkokulum_ ne de afdersiniz gaz cikarinca sıçrıyor 😀😀 nasıl anneye evlat geleceğim diye düşünüyor içerde 😀😀
Ipekgulll cennetkokulum_ benim de boyunmdan dolayı göbeğim tezgaha değiyo bulaşık yıkarken hemen eyvah canaını mı yaktım acaba neresine denk geldi diyorum 🤭
cennetkokulum_ Meleekk ayy vallahi sorma yaaa halbuki anne karnında zarar gelmeyeceğini biliyoruz ama annelik duygusu işte 😅😅
Meleekk Melistosum 😂😂😂ay bende de oluo bazen. Bunu yazacaktım utandım 🤭😂😂😂😂😂 tek ben değilmişim bunu yaşayan oh 🤣
nevarneyokk cennetkokulum_ The witcher diye bir dizi var eşimle onu izliyoruz .. Böyle yüksek sesli bir gerilim sahbesi geldi içerideki kıpır kıpır oldu. Dedim acaba korktu mu 😀 Eşimde hemen sesini kısıyo 😂😂 Korkma bebeğim korkma falan ahsjjejeje