ElifMetehan Tahinpekmezim hemen hemen bende 10 kilo aldım aynalara küstüm tanıyamıyorum kendimi 😂 2 haftadır felan ağrılarım vardı korktum doktoruma gittim iltihap varmış antibiyotik kullanıyorum mecbur
nurucararslan ElifMetehan başı erken dönmüştü istirahat verdi erken Doğum riskine karşı bi aksilik olmazsa o zamana gününde doğacak yoksa 10-15 😊
dili esrmhmt mont alsanda zor giydirirsin çok minik olcak narin sonuçta benimkide kısmetse kasım sonu doğcak ama zaten hep arabayla gidiliyo her yere battaniye yeterli yani
dili FSizde de sık dönmeler ve ani hareketlenmeden canınızın acıması gibi durumlar yaşanıyormu benimde 25 kasımda sezaryenli olcak doğumum
Mel-sin Ben de 29 Kasımda doğum yapacağım inş. Bu ay içinde eksikleri halledip kızımı beklemeye başlayacağım inş.😊
Sehrbn_ Tase sanırım 20 kasım ama belli değil sezaryen olduğu için 38 hafta oluyorum tam 20 kasımda doktor ne zaman derse artık 💙
Kagan_pasa2 Kızlar bebek hareketlerini bazen boyle titresim titreme gibi hisseden var mi??? Seri bi sekilde bi Kaç saniye
Oznr Kagan_pasa2 evet hickirik degil o irkilme gibi bi refleks hickirik saniye de bir olur dediginiz sey ard arda sallanma gibi bisey djn sogut sut icerken oldu mesela
aylince23 Kagan_pasa2 evet yaa bana da oluyor ben hıçkırık diye düşünüyorum ve çok hoşuma gidiyo kıpır kıpır 😁
Kagan_pasa2 ZeyooZ hickirik daha uzun surmuyor mu ayni aralikta pit pit atiyor. Ama benim dedigim titresim gibi 3 5 saniye sonra bitiyor
nurucararslan ecemmmn çatı ağrısı bende 26.haftada başladı canım doktorum Doğuma kadar istirahat verdi başı erken döndüğü için ağrı oluyormuş dinlendikçe geçmeye başladı şükür 30.haftamdayım şükür daha çok azaldı ağrısı