La_Liberte sehrengiz_8 sehrengiz_8 aynen öyle mesela benim 17. Gün çatlama oldu. Diğer arkadaşın yüksek ihtimal 10-12. Gün arası çatlamış. Aynı zamanlarda öğrenmemiz mümkün değil. Esas olan yumurtlama dönemidir.
iremgulerr SemaArin dün benimde yumurtlamanın 9. Günüydü bende kan.verdim 0.130 çıktı. Doktor erken daha varsa bile dedi 3-4 gün sonra tekrar ver dedi.
La_Liberte iremgulerr merhaba siz hangi günü sayarak 9. Gün demiştiniz. Sanırım sizin de kaybınız var ve şu an hamilesiniz sizin adınıza çok sevindim sağlıkla alın kucağınıza ☺️ Ben çatlamadan sonra 10. Gün yaptım kaset ve erken gebelik negatif 🤦🏼♀️
191084 La_Liberte cok erken en kotu 12. Gin yapın bnde 10. Gun kaset test yaptm negatif 12. Gun pozitf
iremgulerr La_Liberte İlk kızımı kaybettim. Şimdi 11 aylık kızım var ☺️ yumurtlamayı baz aldım ben benimde ayın 20 sine kadae negatif çıktı ama 24 unde kanda pozitif cikti 21 le
La_Liberte 191084 çatlamadan mı itibaren 10. Gün yapmıştınız? Benim adetime 4gün vardı. Herkes 4 gün önce silik de olsa görmüş testte. Ben göremedim 🤦🏼♀️ Ovülasyon bu şekilde. 24 Aralıkta da test yaptım. Hem erken hem kaset 🙈
La_Liberte La_Liberte iremgulerr Allah razı olsun 😊 ben çatlamayı da gördüm yukarda attım siz de bakarsanız 17. Gün yani 14 Aralıkta çatlamış oluyor. O yüzden 10. Gün yapmış oluyorum 😊 olsa çıkardı
La_Liberte iremgulerr yaaa Allah bağışlasın yavrularınızı inşallah 😊🥰 siz baya erken yapmışsınız negatif olması normal 😊 ben de 7 ay önce oğlumu kaybettim İlk gebeliğimde de 10. Hafta kaybettim. İki aydır düşünüyoruz. Geçen ay takip yapmadım bu ay erken davrandım maalesef negatif. Neyse kendimi hazırladım dedim bi yandan. Bi yandan da keşke erken yapmasaydım kafamda soru işaretleri kalmasaydı diyorum 🤦🏼♀️
iremgulerr La_Liberte amiinn Allah razı olsun ♥️ Rabbim bir daha acı yaşatmasın inşallah. Ben ilk kızımdan sonra doktor bana hemen gebelik düşün diyince ovulasyon testi kullanmistim. 4 ay boyunca benim yumurtlamam hep adet bittikten sonra 8. Gün oldu bende bu ay onu baz alarak tekrar denedim. Ayın 12 sine denk geliyor yumurtlamam öyle düşününce. Erken yapmış oluyorum ☺️ bana bazen bazılarının yumurtlamasi 2-3 gün oluyorrrr çatlama uzun sürüyor belki sende de öyle oldu. Takip ettin mi
La_Liberte 191084 ben pik’ten 11 gün çatlamadan 10 gün sonra yaptım maalesef negatif. Bi daha da yapmadım zaten adetimi bekliyorum. Sezaryen dikişimin altı ağrıyor, Kasıklarım ağrıyor, sivilce çıktı adetim geliyor sanırım 😊
iremgulerr La_Liberte dur bakalim daha adet olmadiysan hala ümit var demektir nasibin ne zamansa o zaman geliyor. Hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlat nasip olsun inşallah 🥰