Gulcansckn Merycrayyy bebeğiniz iyidir inşallah 🙏🏾 Allahım en yakın zamanda sağlıkla eve götürmemizi nasip eder inşallah 🙏🏾
Merycrayyy Nureylaa bebekiğin durumu %50 ye %50 inşallah rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder dualarınızı eksik etmeyin
SerraveAnnesii Rabbim sağlık versin 🙏🏻 Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Arkadaşım 3 gün önce 27+2 doğum yaptı bebeği 1 kilo doğdu şu an küvezde durumu iyi
Merycrayyy SerraveAnnesii benim kızımda küvezde daha küçük ama hayata tutunmayı bsşracak allahın izniyle 🙏🏻❤️
Merycrayyy alparslanin_annesi ben iyiyim sezaryan olmama rağmen kendim yürüyüp kalkabiliyorum yavaş yavaş. Bebeğe gelince de dualarınıza muhtacız rabbim benimle aynı durumda olan tüm annelere babalara sağlıkla çocuklarını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
Merycrayyy tugbaacng bebek küvezde daha ben görmedim durumu yarıya yarı allahım kucaklarımızı boş bırakmasın
Merycrayyy Gulcansckn bebeğin durumu kritik ama dualarınız ve bizim güçlü oluşumuzla rabbim bize bağışlayacak inşallah 🙏🏻❤️
herhangibirkullanici Merycrayyy İnşallah Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende 27+2 5 gündür erken doğum riski ile yatıyorum hastanede. Siz hangi sebepten erken doğum yaptınız ne kadar kilosu sağlık durumunuz nasıl🌹
Merycrayyy herhangibirkullanici Amin.. 🙏🏻 Gece bir anda kanamam oldu kontrole geldiğimde doğumun başladığını söylediler fındık kızım dünyaya gözlerini açtı bu sabah. Ben sizlere çok dua ediyorum sizde bana edin rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah 🙏🏻
Aycha Merycrayyy Bebeğinizi en kısa sürede, sağlıkla kucağınıza alıp, evinize getirin, güle güle, kolaylıkla büyütün inşallah. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Nureylaa Merycrayyy hiç stres yapıp hem kendinizi hem bebeği etkilemeyin Rabbım size bağışlasın inşallah, sağlıkla sıhhatle büyüsün size de güç kuvvet versin 🙏🙏 dualarım sizinle
herhangibirkullanici Merycrayyy Aminnn inşallah bacım Rabbim sabrımızı artırsın imtihanımızı kolaylaştırsın evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🌹
Merycrayyy Aycha allah razı olsun sizinde her ne derdiniz varsa rabbim kısa zamanda kolaylığını verir inşallah 🙏🏻
Prens1prenses2 Merycrayyy Allah yardımcın olsun canm inşallah sağ sağlim bebeğini alıp evine dönersin kötü düşünme çok zor bi durum ama Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez o yüzden bol bol dua et
Merycrayyy Prens1prenses2 bol bol dua ediyorum zaten ve güçlü kalmaya çalışıyorum kızımda benden güç alsın diye 🙏🏻
Tubasam Merycrayyy korkma canm Allahın izniyle kucağına alacan benjm kizmda erken dogdu 1 kilo 800 gramdı 2 ay kuvezde kaldı şimdi çok şükür yanımda senin bebek kaç kilo