aksu5334 40569392839495 devlet hastanesine gidiyosan normal doğumu destekledikleri için gerek duymuyolar. Son anda bakıp duruma göre değerlendiriyolar
Duygu8990 40569392839495 ben özele gidiyorum normal doğum istiyorum, bana 40.hafta bittiği gün çatı muayenesi yaptı, ne geniş ne de çok dar dedi, dar olsa da doğumda genişleyebiliyo doğum anında görmek lazım dedi
Duygu8990 Bdndkkdmdn zordu, insanın canı yanıyor ama dayanılmayacak bir acı değil zaten 1 dk belki daha kısa sürüyor ama gözüm yaşardı acıdan. Bugün çatı muayenesi olan bir hamile gördüm hastanede baya ağlıyodu bişey oldu sandım çatı muayenesinden çıktıgı için ağlıyormuş.
Bdndkkdmdn Duygu8990 cok tesekkur ederım bende korkuyorum ama dakıkalık bıseyse ozman napalım dayanıcaz Rabbım herkese kolaylıkla bı nefeste bebegını kucagına aldırsın. Korku heyecan hepsı karsıtı bırbırıne🙈
Duygu8990 Bdndkkdmdn ben de burada yazanlardan acıya hazırlamıştım kendimi, sıktım dişimi kısa sürdüğü için. Ama sonraki ebenin ya da doktorun açıklığa baktığı muayene öyle acılı değil o kolay. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza 😊
Duygu8990 Bdndkkdmdn çatı muayenesi daha farklı, kemiklere yan taraflara doğru bakıyor baskı daha fazla oluyo acı veriyo. Ama açılma var mı diye bakıldığında sadece yukarı parmakla baktılar o pek acımıyo
Ayaz2016alya2022 Duygu8990 ben her kontrole gidince alttan parmakla kontrol ediyor açılma felan varmı diye
Ayaz2016alya2022 Duygu8990 acaba alttan parmakla bakması çatı muyanesı oluyor hamileliğimin ilk basından beri bakıyor
Duygu8990 Ayaz2016alya2022 ikisi de alttan parmakla yapılıyo ama bakıldığı yerler çatı muayenesinde daha farklı, kemiklerin durumuna bakıyo yanlara doğru çok baskılı. Açıklıkta rahim ağzına bakıyo kaç parmak genişlik var diye o kdr