Nihanus Birileri üstümüze dümdüz isim atsın ne olur bebe isimsiz kaldı. Oğlumun adı Yaman aynı onun adı gibi dümdüz Türkçe bir isim yok mu kız bebelere. Oğlan olur dedik Aslan koyacaktık adını kız çıktı şaşırdık 28 haftalık olduk yok isim kaldık öyleee 😅
Gulsam Nihanus ben 33 haftaligim halen ismi yok yavrumun😅 zeynep var aklimizda bitek ama ben emin degilim
sevgitekes Gulsam ay bende 2.kız oluyor ilki Elif Nur bunu ya Zeynep Asel yada Zeynep Ela koyucam kararsızım
mlksnl Ben de kızıma Türkçe bir isim arayisindaydim ve Selene karar verdik. Kökeni Türkçe anlamı müjde bolluk bereket demek. Ayçin, Gökçen, İlay,Erdenay bunlarda Türkçe isimler aklıma gelenler bunlar🙈
Msl_ege mlksnl benim adımda selen :) kendim dahil 3 selen tanıyorum hepimiz sarılın /kumral yeşil gözlüyüz 😂😂
Nihanus Senayyalcin eşim onlada orta asya avrupa diyerek dalga geçiyor en sonunda isimden önce onu değiştiricem
RumeysaNur34 İlginç olmayan mı 😅😅 Allah iyiliğini versin hiç içinden geçen bu olabilir dediğin bir isim olmadı mı 😊
mlksnl Msl_ege 🙈🙈 bakalım bizim kız nasıl olacak esmer çıkmaz bizden anne baba ela gözlü kumral 🙈 bu arada yorumum silinmiş neden ki hiç bir şey anlamadım
glsm_kr8383 Nihanus Nursima Nursema Gülsüm Nurceba Zümrüt Elif Ebrar Zeynep Özge Merve Şeyma Berna Nisa Aysel Eda