Elif0611 Lütfen bakın 2 dk içinde çıkan sonuç ben aklımı kaybedicem bu doğrumu hayalmi görüyorum kuruma çizgisi bilmem ne değil dimi
hunilimom Elif0611 idrardan hemen sonra çıktıysa evet var canım hayırlı olsun kuruma çizgisi ertesi gün bekli olur
Elif0611 Cugulibinnazzz hunilimom kahvesever__ Cugulibinnazzz Kahveli [silindi] Hanifebolat34 Papatya27 Papatya27 Yaa gerçekten çok teşekkür ederim 2 sene ya 2 sene bekledim Şu an ağlamaktan ekranı zor görüyorum nolur bana dua edin 2 kaybım var Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
Busra0147_ Elif0611 5 tane yaptım 5ndede iki çizgi tam belirgindi senin bi tanesi tam belirgin internetten iyice bak istersen
Elif0611 ilaydaelcinn_1 ya gerçekten şu an çıkıp bağırmak istiyorum ben hala inanmıyorum ağlamaktan içim dışıma çıktı ilk sizinle paylaştım çok teşekkür ederim 😍
Kahveli Elif0611 Pozitif düşün biraz okudum geçmişini neler neler yazmışsın umutsuzluğa kapilmissin ovulasyin testi soğan kürü falan filan “Bu Ay farklı hissediyorum” bile demişsin ❤ Rabbım kucağına aldirsin inşallah hep iyi ol iyi düşün 🥳
Esras88 Elif0611 rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah korkularını yen rabbim sana yeni bir kapı açmış inşallah sonuda hayırlı olur çok mutlu oldum🥰🥰🥰🤲🏻
ilaydaelcinn_1 Elif0611 Aynen benim gibi çıkmış çizgisi , bu çizgiyi görür görmez hastaneye koştum ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim 🙈 şuan 9+1 olduk ❤️ Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sağ Salim kavuştursun hepimizi 🥰
Elifdbn Benim 2 oğlumdada test böyle silik çıktı yaptığın gibi böylr çıktıysa pozitif bence Rabbim hayırlısıyla sonuçlandırsın Rabbim gönlüne göre versin inşallah pozitiftir değilsede üzülme Allahtan ümit kesilmez