Feyzanne Kızlar merhaba 36+2 olduk veeee annemin teyzemin kayınvalidemin e haliyle benim de hepimizin gündemi lohusa sendromları falan. Ya ben çok merak ediyorum herkes sendroma giriyor mu mutlaka. Yoo ben güzel atlattım diyen yok mu 😅
Semaguler Feyzanne valla ilkinde cok güzel atlattım bir iki kes aglamıslıgım olmustur amaaa ikincisinde ağlıyordum karamsar içimde sürekli ağlamak bağırmak geliyordu her şey kötüydü ama geçti 15 sürdü öyle tabi herkese olmaz bazıları daha kötü olabilir
Surprizanne Feyzanne ben bebeği kıskanıp depresyona girerim diye düşünüyorum şuan hamileyim diye ilgi üst düzeyde çünkü sonra kıskanırım herkes sevecek benim kucağımda korumamda olmayacak sürekli öpecekler fln 😀
neslican0644 Feyzanne herkes de olan bişey değil bu bolca dua edin okuyun kendinizi bebeğinizi. Vesvese getirmeyin aklınıza Allahın izni ile bişeycik olmaz. 🙂
Dunyammf Feyzanne ben şimdiden girdim anneme diyorum sen kalacaksın çocuğun damagini cekecgz kafasını cekecegz diyor kaynanamlar uzun olsun diye hayır dedim ya severken koca adam sever gibi çocuk seviyorlar onları gördükce kendi bebeğim doğduğunda saklamak istiyorm resmen 😂
NeseA 3 çocuk doğurdum hiç sendroma falan uğramadım yani ne oldugunuda hiç bilmem. Tek düşüncem bebeğime iyi bakım sendromla hiç uğraşamazdım vallah :)
Feyzanne NeseA ay ne bilem ben kayınvalidemi kırmaktan çok korkuyorum açıkçası kendisi çok minnoş biri 😀
Semaguler Feyzanne canım ben şöyle söylim kızım huzursuz ağlıyordum ama en cok oğluma bakıp ağlıyordum ilk çocuğum ya diyordum şimdi düşünür mü kardeşimi sevicekler beni sevmezler kendimi bide onun yerine koyuyorsun saha cok ağlıyordum AAC’ma sapan şeylere sebepsiz dediğin gibi bazen eşim eve geliyordu ben ağlamaya başlıyordum gun içimde doluyprdım biri varsa ağlamam hayatta eve dönünce nasıl çocuk gibi içim yana yana ağlıyordum sanki hee şey gözüme zor geliyor dayanılmayacak gibi şimdi cok şükür 🙏 yok öyle bir şey
Feyzanne Surprizanne evet onlar biraz sıkıntı 😁😁 benim bebişi herkes öpmez ama babannesi sanki kucapıma alınca bırakamıycam diyo ay diyorum ki hadi şimdi sevimli geliyo bu halleri ama doğunca gerçekten bana vermezse ben de tepki gösterir miyim 😅 hoş kadıncağız anne olan sensin kızım bizler bi tık geride kalıyoruz o sizin cocuğunz da diyor ama ne bilem cok sahiplenir abartır mı acaba 😂
secoz Surprizanne ben korona var kimseye öptürmem dedim yara uk olan bebekleri anlattım kimse öpmüyor kucağına almıyor sadece annem aldı birde eşim
NeseA Feyzanne hiç böyle şeylere takılma psikoloji çok önemli sürekli böyle şeyler düşünürsen bilinç altına giriyor hemen. Salıver gitsin herşey olacağına varıyor 😘😅
Surprizanne Feyzanne etrafımızda bebekler var nasıl sevdiklerini görüyorum anlayışlı düzgün insanlar çok şükür sözde herkes erken diyordu bebek için ama babası uykusunda kızını sayıklıyor ananesi yelek örüyor babannesi sürekli bişeyler alıyor doğunca nolcak hiç bilmiyorum sevgi yumağı olcak gibi 😀
secoz Feyzanne benim ki de kucağımdan indirmem diyordu ağlarken yanına bile yaklaşmıyor niye ağlıyor gel bak idyo 😂
Feyzanne NeseA ayy demi demi aslında hamileliğim keyifli geçti kafa olarak de keyfim yerinde o yüzden lohusalık bana vurmayacakmış gibi geliyo biraz da ondan sordum. Tek endişem işte babannemizi kıskanır mıyımdı 😂
Feyzanne neslican0644 yaa evet çok haklısınız güzel şeyleri düşünüp güzele odaklanmak lazım allah hepimize hayırlı doğumlar versin sağlıklı cocuklar ❤️
Feyzanne Semaguler ay atlatmana çok sevindim canım evet sen vicdan yapmışsın ama onun yerine koy kendini eğer kardeşin varsa aslında nenkadar şanslı… ben 1.5 yasında abla olmuşum vallahi kardeşimden öncesini zaten hatırlamıyorum ama iyi ki var kardeşim her şeyim benim
Feyzanne Surprizanne aslında şanslı bebekler bizimkiler sevilmeyi yarıştırıyoruz baksana 😂 erkeni geçi yok valla ya insan bu maratona girdi mi öyle heveslenşyor ki 🥰 annem bana geçen gün iyi yanından bak dedi. O zaten senin ve senin olan bi şeyi sahşplenmese sevmese değer vermese babannesi de öyke demez, sen doğduğunda bütün herkes pervane olmuştu etrafında çok hoşuma giderdi dedi. Bu bakış açısıyla bakıp kıskanacağıma bana mutluluk getirsin bebeğimin sevilmesi diyorum 🥰
Rukabella Eğer size bakacak olan insan anlayışlı, empati kurabilen, ağzı tatlı dilli ballıysa depresyonun tillahi gelse size koymaz 😂😂 Bu tamamen yakınınızla olan ilişkiye bağlı 🌸
Feyzanne Rukabella önce annem kalcak sonra kaynvalidem de kalcak ikisine de çok güveniyorum eşim zaten canım benim 🥰 o zaman inşalkah kızım da huzurlu mutlu bi bebek olursa keyifli geçer benim için, hepimiz için ❤️
Feyzanne Dunyammf gelenekler geleneklerimiz… 😅😅 onlar evet sıkıntı biraz. Benim de kayınvalidem bebeği tuzlicaz dedi aklım çıktı ama anlatınca rahatladım gönlü olsun diye yapmasına müsade edicem. Banyo suyyna bikaç fiske tuz atıyolarmış öyle cocugun bütün vücuduna tuz sıvazlayanlardan değillermiş 😂
Surprizanne Feyzanne hoşuma da gidebilir ama kıskanabilirim de bebeği hiç bilemiyorum şuan yaşayıp görcez 😂