gurbetcikizii Surprizanne aynen o viks’i denedim ama çok fazlada çekmek iyi değilmiş hamilelere sanırım boğazından geçtiğini hissediyorsun resmen ve yutuyorsun, 2 sefer denedim bi 5 dkk rahatladım daha sonra yine başladı 😑🥴
gurbetcikizii merakliblog onu denedim hem buharlı suda ve göğüsüme boynuma vs sürdüm ama ondada pek fayda göremedim 😕
Minikpanda6 gurbetcikizii sıcak suya bal limon koy iç sabah akşam kış çayı iç mandalina portakal tüket bol bol ama yeşillik tüket limonla soğan bol bol ye mercimek çorbası yanına soğan bol ye
gurbetcikizii Minikpanda6 canım dediğin hepsiiniii yaptım mercimek çorbasını bile yaptım şuan pek bi faydasını göremedim ama inşallah daha sonra fayda eder 3 gündür çekiyorum resmen 😔
AnnesivePoncik Narenciye ,sarımsak , soğan ve sirkeli şeyler tüket yapabilirsen. Ben gribimi öyle atlattım.
mekutlu12 gurbetcikizii bende aynılarını iki hafta önce yaşadım normalde iki günde gribim geçer bir hafta falan sürdü çok zor biliyorum bende hastaneye gitmek istemedim ama en son dayanamadım gittim farkında değilmişim ateşim de varmış iyi ki gitmişim ateş bebeğe zararlı. Salgın var bu ara ağır grip geçiriyo herkes bana da öyle söyledi doktor serumla buhar verdi o gece rahat uyudum. İlaç da verdi ama evde kullandığım pek işe yaramadı bi kaç gün daha sürdü grip. Evde buhar makinesi var direkt onu yüzüme doğru tutup burnumu nefesimi öyle rahatlatma yöntemi bulmuştum ama bi yarım saatten fazla tutunca ancak açılıyodu bi süre rahatlatıyodu. Onun dışında da evde yaptığım hiç bir şey işe yaramadı
gurbetcikizii mekutlu12 yaa evet bende öyle benim cuma hastanede bide randevum var kadın doğumda ozaman olmadı bi sorayım 😕