Sewgiakup_2104 Arkadaşlar aranızda yada yakın çevrenizde kısmi molgebelik geçireniniz var mı bu süreçten sonra normal gebelikle doğum yapan var mı bana yardımcı olur musunuz### ****
Sumeyye27 Ben geçirdim canım mol gebelik kürtaj oldum 6 ay veya 1 sene beklemen gerekiyor tekrar hamilelik için ben 6 ay sonra denedim hamileyim şuan da 6 aylık 😊
Sewgiakup_2104 Sewgiakup_2104 Sumeyye27 cnm bu süreç nsl ilerdi ne yaptın bende mol gebelik var 24 gün önce kürtaj oldum dün patolaji sonucun çıktı kısmi mol gebelik dediler 6 ay ile 1 yıl arası olmamalı
Sumeyye27 Bebeğim gayet sağlıklı şuan da tedavi süreci görmedim herhangi bir ilaç kullanmadım sadece çocuk için beklemen gerekiyor benim ki tedavilik değildi iyi huylu olandı
Sewgiakup_2104 Sumeyye27 Allah razı olsun cnm benim inşallah sağ salim kucağına alırsın bende bekleyecek benim beta HCG değerlerim bir türlü sıfırlanmıo benimkinde iyi huylu ilk hamileliğimdi bir yil yada 6 aydan sonra kesin olur yani ben çok korkuyorum ya tekrarlanırsa
Sumeyye27 Korkma canım Allah büyük bende her ay beta verdim değerlerim sıfırlanmıştı hemen ama her ay bakılıyordum gözetim altındaydım
Sewgiakup_2104 Sumeyye27 biliyorum doktor bana da dedi gözetim altında olacan senin adına çok sevindim inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın darısı benim başıma 🙏