Adile20 Iyi akşamlar kizlar 26 haftada bebek hareketleri nasıldı benim oğlum bugun 1 2 defa sadece hareket etii şimdiyse hala bekliyorum ama tık yok kalan gunler hiç durmazdı çok korkuyorum normalmıdır sizce ?? Sizde hareketler ne durumda ??
Deletedmom5545 Adile20 bende dün 26. Haftaya girdim ve çok az hareket etti korkup tatlı şeyler yiyip içtim öyle 1 2 hareket daha etti rahatladım
maviananas Adile20 bende bazen hareketsizlik fark ediyorum ve ilk yaptigim şey çıplak göbeğe telefon flaşı tutmak oluyor yüzde doksan işe yarıyor🙈
Edaakd Bende bugün 27 ye girdim.Son 2 haftadır günde 1-2 kez hareket etti.Sağlığı gayet yerindeymiş.Arada bir böyle olması normalmiş🙏🏻🙏🏻
Adile20 @Edaakd Inşallah benimde bebeğim iyidir ben çok korkuyorum birşey olacak diye cevabinis için teşekur ederim ❤
Deletedmom5545 Adile20 inşallahh 🥰💕 İlk hamileliğiniz mi Fotoğrafta ki karnınız şu an ki bebeğinizden mi
Adile20 @Deletedmom5545 Ikinci gebeliğim sayılir birincide 8 haftalıken kaybetim evet şuan ki halim resimde gobüsum buyuktur kendisi 😂❤
Deletedmom5545 Adile20 yaa çok İmrendim 😂 benim de öyle olsun istiyorum ama o kadar büyük değil dışardan bakıldığı zaman hamile olduğum anlaşılsın istiyorum 🥺
Adile20 @Deletedmom5545 Canım yaa ❤ seninde buyur tabikide epimis farklıyıs kiminin buyer kiminin beli olmas benim resimde yine iyi duruyor burda canlı kim gorse doğum yapacamı her an sanıyolar benimde birde boyle oldu sizin ki kaç haftalık cinsiyet ne
Adile20 @Deletedmom5545 Evet canım rabim nasip etsin sağlıcakla alalım yavrularımizı çoğu giti az kaldı ❤