Kızzlar selam geçen hafta acil sezeryanla kızıma kavuştumm 🙏🏻 Spinal anestezi oldum gerçekten hiç birşey hissetmedim çekiştirme vs hissetmedim çok rahat bi ameliyat oldu doktorum ameliyathaneye girdikten sonra beş dk bile sürmedi kızımın sesini duydum 💖 ağladığımda biraz başıma ağrı girdi ama çok uzun sürmedi geçti. Ameliyathaneden gülerek çıktım çok mutluydum odama geçtiğimde kızımı getirdiler yanıma sütüm hemen gelmedi tabi. Annem ve ebeler sıka sıka ilk sütü getirmeyi başardı fakat meme ucum yoktu bebek ememedi. İlk sütün çok faydası olduğunu biliyordum o yüzden annem göğsümü sıktıkça çıkan sütü bebeğe yalattım. İlk iki gün mama verdikten sonra sütüm geldi şimdi silikon uç takarak emziriyorum 🥰 sezeryan olacaklara tavsiyem hiç korkmayın çabuk iyileşmek sizin elinizde. Ameliyattan sonra ilk yürüyüşümde biraz zorlandım sonra hep kendim kalktım koridorda eşim yürüttü çok rahattım ertesi günü çıkış yaptık hastaneden koşarak çıksam çıkardım 🤪🤪 normal doğumdan korkup sezeryandan yana olanlar hiç korkmasın normal doğum yapıcam diye kendinizi Ve bebeğinizi strese sokmayın tabi herkesin acı eşiği vücut yapısı farklı tabi ama o kadar korkulacak bişey yok demek istiyorumm 🥰 hepiniz sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah 🙏🏻