Dilekagrgn Reyhan123 bende en başından beri giriyorum denize sadece 25 haftalığız doktorum sadece ıslak kalma dedi o yüzden hep yedek mayo ile gidiyorum denize eve dönerkende mutlaka iç çamaşırı giyiyorum
mac Reyhan123 deniz için hiç bir sıkıntı YOk girebilirsiniz hatta faydalı yüzmek denize korkmadan girin ama havuz yasak tabi
Selinin Reyhan123 Ben denize girdim ama yüzüstü yüzemedim karnımı zorluyormuşum geriliyormuş gibi hissettim sırt üstü biraz çırpındım.Genellikle suyun içinde yürüdüm 😬
Merrcimek Reyhan123 Gir canım ben geçen hafta girdim ve yüzdüm29+4 üm su da kolay hareket edebiliyorsun ve çok rahatlıyor insan ama havuza girme mikrop filan kaparsın
Elif-1516 Reyhan123 25 haftalık hamileyim iki aydır her akşam üstü denize giriyorum, yüzmek hamileler için çok faydalı
HilalEraslan Doktorumla konuştuğumda yüzmek çok faydalı ama ben denizin temizliğini berraklığını bilemem kendin karar ver demişti. Bende Deniz durgunken akşam üzeri veya öğleden önce girmeye çalıştım hep ve sonuç çokta rahat hissettim kendimi 🤗 Yani kararı kendin ver derim 💕
Hdamla Reyhan123 canım denize girebilirsin çok kalabalık olmasın kayalık ve dalgalı olmasın yeterli iyi tatiller ☺️
RabiaGlck Yorumları okuyamadım yazmışlar mı bilmiyorum ama sıcak kuma sakın oturma çok tehlikeliymiş. Geçenlerde bi tanıdığım sıcak kuma oturduktan 3 gün sonra kanaması başlamıs doktor düşük tehlikesi dedi. Allahtan düşük yapmadı ama doğuma kadar yataktan kalkma demiş doktor. Benim annemde sen sen ol sıcak kuma oturma falan diye uyardı beni seninde aklında bulunsun
Aryaser Reyhan123 benden tavsiye sakin ola 12 den 4 e kadar güneşe cikma semsiyenin altinda şapkayla hatta gözlükle birlikte otur bol bol güneş kremi sür leke oluor benim oldu😢
Bilge35 Reyhan123 ben şuan giriyorum 22+2 gayet iyi geliyor. Doktorun yasak demediyse ğerebilirsiniz tabiki hemde çok sağlıklı