Bhravsar Kızlar bugün gittim sağlık ocağına idrar da enfeksiyon çıktı boş su iç dedi ama içemiyorum suyu nasıl içebilirim hani diyorum içine birşeyler katıp içeyim limon ya da tarçın kabuğu karanfil zararlı mı bunlar. ? Ne katılabilir içine
Zeytininannesi01 Bhravsar banada sağlıkocağındaki doktor enfeksiyon olabilir idrar tahlili ver dedi kadın doğumda, yarına randevu aldım bakalım ne çıkacak 🤷🏻♀️
Gkces09 Bhravsar içemediğim zaman elma kabuğu atıyorum enfeksiyon ilerlerse daha büyük sıkıntı o yüzden midem bulana bulana içiyorum 😑
ftm27 Bhravsar Doktorunuza danışmadan içmeyin derim zaten önemli olan suyu tek başına içmek benim de enfeksiyonum vardı doktorum su içmemi söyledi gerçekten su içerek atlattım çok şükür 🌸 Ben su şişemi yanıma alıyordum gördükçe içiyordum sizde öyle yapabilirsiniz 😇
llFatma Bhravsar cam şişeye su koy baş ucunda dursun önünde oldukça aklına geldiyor ve iç zorla kendini. Eşim bana koydu bu bitecek deyip duruyor saat gibi hatırlatıyor sağ olsun ama geceleri WC kalkmaktan bıktım uykum zehir oluyor
Bhravsar llFatma sürekli elimde şişe suyla geziyorum zaten 😂 ne olacak bu halimiz Mide bulantılarım öok olduğu için yemek yiyemedim bugün doktora gittim serum verdi 3 gğn boyunca her gğn bi tane boş yani herhangi bi ilaç koymadan içine bakalım inşallah enfeksiyona da iyi gelir en azından o aldığım sıvıyla azalır biraz
Mihram06 Bhravsar bazen mantar enfeksiyonu ise geçmiyor doktor başta travazol verdi birde elma sirkesi içine su katarak temizle tampon yap dedi geçmedi en son fitil verdi rahatladım
Bhravsar Mihram06 yok mantar değil herhangi bi kaşıntım yanmam vs yok sadece akıntım çok rengi biraz yeşile dönünce korktum.
Mihram06 Bhravsar O zaman enfeksiyon olabilir cnm ama korkma bebek oraya baskı yaparmış idrar kesesi tam boşalmiyinca hamileyken enfeksiyon sık sık olurmuş