dermus BIR_SIYAH__HIAYESI63 ben 2.ye hamileyim hafta sonu ogrendim 😊 10 aylik bebegim var ayrica. Haftaya ultrason kontrolum var. Muhtemelen benimde 4-5 haftaliktir. Henuz hic belirti yok uyku yorgunluk vs.
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Efemom2 ewet 19 Kasım benimde hayır doktora gitmedim bikac 8 yada 9 haftalık olunca gitmeyi düşünüyorum
PEr Merhaba canım bende 5+6 hamileyim benimde uykum çok geliyor halsizlik var bel ağrısı ve kasik ağrısı var
BIR_SIYAH__HIAYESI63 dermus ya hayırlı olsun canım benimde 15 aylık bebeğim var. Emziriyor musun sen peki
dermus BIR_SIYAH__HIAYESI63 doktora sordum emzirebilirsin dedi, emziriyorum. Ama vitaminlerimi hergun aliyorum. Folik asit, d vitamini, b vitamini ve baska icinde olan vitaminlerde var. Allah razi olsun🥰
dermus BIR_SIYAH__HIAYESI63 kullanman gerekiyor ama doktor soyler zaten, ben yediklerime dikkat ediyorum aksam yemegimide 6 da yiyorum oyle dengeliyorum.
Glhnfstk Merhaba 5 haftalık karnım adet sancısı gibi ağrıyor ilk günden beri yaşayan var mı ilk gebeliğim
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Glhnfstk ewet canim benimde oyle 4+4 adet olacakmışım gibi arada kasik ağrısı ve bel ağrısı oluyor normal herhalde bulantı filan var mı senin?
Glhnfstk BIR_SIYAH__HIAYESI63 Öyle bulantı yok ama yemek yaparken kokusundan hafif bulantı gibi oluyor koku gidene kadar burnuma kokuyor