AyssssK Merhaba arkadaşlar Ağrı, şişlik, pıhtı. Ölüyorum resmen. Bu şikayetleri olanlar ne yapıyor. Oturamıyorum, yatamıyorum herşey çok sıkıntı. Doğum da yakın😔
Mavistez AyssssK genelcerraha git sana basur hapı verir ve kremleri kullan sıcak suya otur kabız olmamaya çalış geçmiş olsun
Sermec27 AyssssK bu şikayetler yüzünden artık 4. Evreye gelmişti benim durum 30 haftalık hamileyken hemoroid ameliyatı olmuştum
Neslikra06 AyssssK ah ah doğumdan sonra çektiklerim aklıma geldi 😖 kabız olma kayısı erik kurusu vs hoşaf ye bol bol bi de tuvalete girmeden dayanabileceğin sıcaklıkta suyu kovaya doldur çıkınca hemen otur o suya ağrının dindirir,üşütme ve kesinlikle soğuk suyla taharetlenme ılık ya da sıcak olsun Rabbim tez şifanı versin inşallah
AyssssK Neslikra06 sıcak suya oturuyorum fakat taharetlere işlemi mecbur soğuk suyla oluyor. Acaba o da mı şişiriyor fakat napıcanmmmmmm
o1anneadayi AyssssK hemeroid bende de var hamilelikten önce de vardı baya şiddetli boyutta üstelik bu şekilde normal doğum yapabilir miyim
Ssultannnnn AyssssK ayni seyi cok yakin bi zamanda yasadim ve şunu soyleyim kim ne derse bos herseyi denedim hic bise ise yaramadi en son kendi doktoruma gittim ve iki tanr krem yazdi baya etkisi oldu simdi cok rahatim. Diyeceğim o ki kesinlikle daha fazla bu aciyi cekme ve doktoruna git 5 dk muayne ediyo ve krem yaziyo.
Neslikra06 AyssssK soğuk su gerçekten etkiliyor ağrı zonklama yapıyor lavaboya girmeden ılık su ayarla yanına bence
Ssultannnnn AyssssK aaa cok ilginc ben kendi kadin dogum doktoruma gitmistim kortos ve procto glyvenol kremlerini yazdi cok faydasini gordum birini gunduz digerini gece kullandim. Eger kendi doktorun ilgilenmiyosa bi genel cerraha gorun normalde o bakiyo uygun kremi yazacaktir. Ama inan krem disinda hicbir sey ise yaramıyor sicak suya oturdum sicak kompres ve buz kompres yaptim hepsi bos.
mom130 AyssssK havluyu ütüyle ısıtıp ısıtıp otur üstüne sogudukca ısıt hemen ütü fişe takılı olsun ve wcde ılık sıcağa yakın suyla.taharetlen. ayrıca ben sıcak buhara da oturmuştum o da çok iyi gelmişti bı kovaya sıcak su koy ve buharına otur. Emin ol bir iki güne çeker hemen kendini. Bende oldukça böyle yapıyorum hemen geçiyor ve eşimde aynı yürüyümez hale gelmişti ona sıcak havlu yöntemini yaptım ona da çok iyi geldi.
meltemabras AyssssK AyssssK bende sadece şişlik ve dışarı fazla çıkıntı var procto glyvenol krem düzenli kullanınca şişliği alıyor ama büyük tuvalette zorlayınca iki ıkınmaya yine şişiyor bende hamileliğimde başladı her gün krem sürüyorum 🤦♀️
busra0501- AyssssK bende bir hafta çektim. Zeytinyağı, kantaron, sıcak su hepsini denedim. Doktor ilaç ve krem yazdı yeni yeni toparlıyorum. Sıcak suda dayanabildiği kadar kaldım. Sonrasında proctolog kremi sürüyorum. Birde daflon hap verdi doktor. Ağrısını geçirdi. Kabız olmamaya ve zorlamamaya çalış. Dışkının yumuşak olması işinde oralac şurup yazdı. Bunlar beni rahatlattı. Doktoruna sor bence. Normal doğuma engel değil dedi doktorum.
seon90 AyssssK canm ödem toplamıştır benmde doğumdan sınra olmuştu doktora gittim ödem toplamış dedi.duşa gir dayanabildiğin kadar fiskiyeden sıcak suyu Aç hemoroid olan bölgeye tut.o şişliğini ve kaşıntını alıcaktır
Ssultannnnn AyssssK kortos biraz dah kati bi krem proctoyu gunduz kortosu gece surdum baya kaydasini gordum ben