minikbebegim19 Pişik olmaması için kullanılıyor mu ben pişik önleyici değil de sudocrem alıp hem o bölgeye hemde tüm vücuduna uygulamayı düşünüyorum
Parla minikbebegim19 yoğun formda olduğu için vücuda uygulayamazsınız. Tahriş olan bölgeye ya da pişik olan bölge için sudocrem. Vücut için losyon öneririm🌸
guneyasem14 minikbebegim19 Ben oğlum doğduğundan bu tarafa Sudokrem kullanıyorum. Ağır pişik hiç yaşamadım ama çok etkili. En ufak kızartı da sürüyorum hemen geçiriyor. Hatta küçük bir boyunu kendime de aldım. Yüzüm için kullanıyorum. Çok memnunum. Sadece çocuklarda değil maske yapan insanlarda var.
Melike minikbebegim19 Hafif kızarıklık olduğunda ve geceleri bez daha fazla kaldığı için mustela kullanıyorum pişik olur gibi olduğu zaman da sudocrem sürüyorum pişiği geçiriyor. Çok yoğun yapılı olduğundan sürekli sudocrem sürmüyorum ve tavsiyeler üzere bu şekilde kullanmayı tercih ettim. 😊
guneyasem14 minikbebegim19 Bebeğinizin tüm vücudu için bebek yağı ya da losyon tercih edin. Benim bebeğim çok alerjik olduğu için ben vücuduna hiç bir şey kullanmadım. Mustelanın da şampuanını kullanıyoruz.
Parla minikbebegim19 ben sebamed’in ürünlerini kullanmıştım. vücut losyonun kullandım yağ kıllanma yaptığı için tercih etmedim
SayeMom minikbebegim19 sudocrem içeriğinde kanserojen madde ortaya çıkmış.. görmesem duymasam bile bu yazıyı ilk okuduğumdan itibaren asla almam artık
SayeMom minikbebegim19 buradan bir kadın annemiz yazmıştı nasıl bulacağım bilmiyorum bir bakayım etiket ederim sizi
morsumbul minikbebegim19 vucuda çok zor uygulaman ve pişikten bile kalın tabaka sürüldüğü de iltihaplı sivilce yapıyor çok ince sürmek gerekiyor
ozzyy Bence bunlara hic gerek yok en iyi pişik kremi kantaron yağı ama tabi doğal olanı..tecrübe etmiş biri olarak bunu söyleyebilirim ben çok faydasını görmüştüm ciddi pisiklerde bile çok etkili ayrıca acıyı hafifletme etkisi de var
Annecikkkkkk Ben bebeğim için zeytinyağı kullanıyorum çok kızarıklık varsa çay ağacı kremi kullanıyorum hemen sönüyor pişiği.
Seminay Sudokrem kullanmayın minnoş bebeklere yazık ya içindeki civa kimyasal oranı ciddi yüksek arastırın lütfen
tazeannecik1 minikbebegim19 Sudokrem önerilmediğini okumuştum ben kendim kullanıyorum onu yüzüme falan ama bebeğime penaten aldım şimdilik