Baharun2 Kızlar 28 deyim bugün bi ağrım başladı çok sık değildi ama az önce biraz şiddetli batmalar oldu.Sizce ne olabilir ? Daha dün kontroldeydim bişi yoktu bugün başladı.Ayy acaba açılma fln mı aklıma türlü şey geliyo 😢
nurrrrrr Baharun2 valla canım benimde ağrı var 25 haftadayim bende . ve çok afedersin koyu sarı renkte de kati akıntı geliyor . seninde geliyor mu akıntı
Nimetfatih Baharun2 benimde aynı sorunum var canım neredeyse 1 haftadır şimdi 28+4 olduk kimse bilmiyor bende sormuştum
Maviss35 Baharun2 canım bende de başladı. Geçen doktor kontrolümdü 30. Haftadayım şuan ben de. Doktorum bebeğin baş aşağı dönük olduğunu ve baskı yaptığını söylemişti
Sedakaraagaccc Ben 47+6 Dayım ve ara ara hatta bu aralar daha da sık vajina Ağrı'sı saniyelik iğne gibi batmalar yaşıyorum doktora sordum gayet normal olduğunu söyledi korkulacak bişey yok merak etme cok doğal şeyler i
Baharun2 Sedakaraagaccc ne bilim canım ilk defa bu kadar sıklaştı acaba ters mi döndü fln diye de düşündüm 😪
Baharun2 nurrrrrr yok canım akıntım var ama şeffaf rahim bölgesi ve vajina kısmı sızlıyo.Bugün bi kaç kez yaşadım.
Mirvee @Baharun2 bazen üsütüyoruz farkında olmadan sanırım batmalar genelde üşütmekten oluyor o haftalarda ne kadar bedenımız yansada ayaklardan fln soğuk alıyoruz galıba
Baharun2 Mirvee haklısın canım dediğin gibi de olabilir sabaha kadar klimanın önünde 😪 bıgün bi sarmalanıp yatayım geçmezse giderim doktora
Baharun2 Maviss35 ben dün kontrole gittim canım henüz dönmemiş demişti.Bi an da mı döndü naptı bilemedim 😪 yani bugün bazen tuvaletim gelmiş gibi sızlıyo gidiyorum bişi yok
Maviss35 Baharun2 döner inşallah bebekler sürekli dönüyor belki de o an öyleydi kötü düşünme stres yapma 😇 hem sezeryan olsa da ne olacak ki sağlığı yerinde olsun da gerisi boş dimi:)
Sedakaraagaccc Alakası yok düzenli sancılar ve bAtmalar yaşamadığın sürece korkma bunlar düzensiz sancılar bizi doğuma hazırlıyor aslında doğum sancısı genelde bele vurup karın bölgesine geçiyormuş gerçi herkesin farklı olabilir ama genelde bu şekilde oluyormuş
Sedakaraagaccc İlk olduğunda bnde korkmuştum ama sonradan ona da alışıyorsun normal geliyo 😀 Allah hepimize kolaylık versin inşallah 🙏