Hiranurr00 Kizlar ben 30 +2 gunluk hamileyim bebegim 3 hafta kadar bi gerilik var 22 de detayli ultrasona girmistim bisey cikmadi basta 1 haftayken gerilik suan 3 hafta kadar olmus 30 +2 gunluk ve 1 kilo 60 gram cok korkuyorum boyle bi durum yasayan varmi
Esra3890 Hiranurr00 benimde 31+4 1550 çıktı 2 hafta geriden dedi 29 haftalık çıkıyor 15 gün sonra gel dedi doktorum eğer ara artar 2 haftadan 3 e çıkarsa faln renkli doppler yaptircaz bakcaz besin kanallarindami sorun var belki 1 haftaya düşecek ara kapancak takip edicez dedi şuan bütün kol bacak karın baş ölçüsü hep aynı 29 minyon Küçük sadece dedi size ne dedi doktor istedimi doppler kadar muz ceviz yiyorum devamlı 15 güne bakalım nolcak inşallah biraz alır toparlanırlar
Limonveannesii Hiranurr00 şuan 34 haftalığım 32. Haftamda gittiğimde bana da karın çevresinde 2 hafta gerilik olduğunu ve kilosunun da geriden geldiğini söyledi doktorum. 2 hafta zaman verdi bu sürede beslenmeme dikkat ediyorum hergün mutlaka ceviz kaşar peyniri süt muz avokado yemeye çalışıyorum. Eğer gerilik devam eder ve arayı açarsa doğuma alacağını söyledi doktorum stres ve gerginlik hat safhada inşallah arayı kapatır diye ümit ediyorum
FusunF Hiranurr00 canım doktorum bana tavuk kaşar ve havuc suyunu önerdi havuc suyunu doktoruna sor istersen bana Bebek kilo alıyor havuç suyuyla demişti
Hiranurr00 Esra3890 evet bugun gittim doplere girdim doplerde de sikinti cikmadi sadece kucuk cikti doktorum genetik olabilir yada alta yatan bebekte bi hastalik bi ihtimalde olsa olabilir dedi oyuzden kafam cok karisti doktorum da ozel ve bulundugum yerde nerdeyse en iyi dr
Esra3890 Hiranurr00 ozaman genetik büyük ihtimalle yapısındandir küçük minyon olacaksa inşallah yoktur bı sıkıntı sen dikkat et yediklerine kaşar muz ceviz süt vitamin balık yağı veriyor doktor düzenli kullan
Hiranurr00 FusunF banada havuc ye dedi muz sut kuruyemis ye ddi bakalim bh hafta yiyecem haftaya geri gidecem
Hiranurr00 Aysegokce19 peki bebekte herhangi bi sikinti varmi canim dr bana bi ihtimalde olsa bebek alata yatan bi hastaligi olabilirbdedi
Aysegokce19 Hiranurr00 yok cnm şükür Bi sorun yaşamadık ama yemek yemede problemimiz var hala zayıf ve yememekte ısrarcı kızım iki bucuk yaşında
Esra3890 Hiranurr00 aynen korkuluyo tabi en azından 2 bucuk olsun da doğuma kuveze falan girmesin diyorum bende inşallah sağlıcakla alalimda kucagimiza
Esra3890 Hiranurr00 detaylı ultrason da genelde çıkıyor bişey olsa inşallah yoktur hiç bişey sağlıkla sihhatle kucaginiza alırsınız