nnutellaa Merhaba, 6+3 teyim 🌸 iki gün önce migrenim tuttu .iki parol içtim ama geçmeyince hastaneye serum a gittim 😔 Şimdi yine başım ağrıyo. Sizler bu sorunla nasıl başa çıkıyorsunuz?
Bayhanayse nnutellaa bende sizin gibiydim parol hiç işe yaramıyor ağrıyı azaltmanın en iyi yolu ılık bi duş daha sonra da karanlık odaya geç uyumaya çalış zor biliyorum ama başka çare yok😐
Ssultannnnn nnutellaa parol falan bos hic icme o ilaci daha iyi hic bir ise yaramiyo bende ilk zamanlar asiri derece bas agirisi oluyodu hergun en son tavsiye uzerine trendyoldan bir urun aldim onu agriyan yerlere basin yan kisimlarina alina yada enseye surebiliyosun %100 dogal bi tas fiyatida cok uygun adi menthol box bunu mutlaka al dene cok ise yariyo disari cikinca bile cantama koyyorum daha agri basladigini hissettigin anda sür geciriyo hemen.
Hilal18 nnutellaa başına patates sar canım bende de migren var patatesi yuvarlak doğra içine kuru kahve koy üç tane böyle yap sonradan bi tülbentin içine koy ama patatesler anlına direk temas etsin karanlık odada yat geçer inşallah ben hep öyle geçirdim
nnutellaa Bayhanayse parol bize bonibon gibi. Duşa giriyim bari şimdi Allah yardımcımız olsun, migren çok zorr..
nnutellaa Ssultannnnn şimdi sipariş verdim desem 🙈 teşekkür ederim denicem 🌸 ne deseniz yapıcam gibi şuan Böyle nasıl gidicek ben bilmiyorum 😔
Ssultannnnn nnutellaa yaaa iyi yaptin canim etkisini goreceksin bende oyleydim nereye gidersem hep yanimda nolur nolmaz basim agrirsa hemen surmek icin :) miss gbi mentol kokuyu burnuda aciyo😂 kullandiktan sonra yaz merak ederim😂