Fztan benim hamile kalmadan öncede myomum varmış ama malesef doktora gittiğim halde fatkedilmedi. 2 cm ile başlayıp 8 cm kadar ulaştı. Bir sürü doktor gezdim. Bu durumda insan biraz daha kendine iyi gelecek pozitif biri olsun istiyor ki öyle bir doktorada rastladım. İlk dönemlerde aşırı şiddetli ağrılarım vardı, öyle ki geceleri doğum sancısı gibi büyük sancılarda uyanıyordum. Zaman geçtikçe insanın ilacının birazda kendisi olduğunu farkettiğimden olacak ki normalde giyindiğimden daha sıkı giyinmeye kendimi sıcak tutmaya başladım. Böylelikle sancılarım azaldı. Kendimi mümkün oldukça yormadım. Mutlaka her kontrole gittim ve doktora aklımda olan herşeyi sordum. Verilen vitaminleri aksatmadan aldım. Bol su içtim, ki ben su içmeyi hiç sevmem.☺️ Limonla birlikte içtim. Bu idrar yolu enfeksiyonumu da bertaraf etti. Şimdi erken doğum tehlikesi olan kısma geldik. Korkuyor muyum evet. Ama korkumu yine tek kaldığımda kendi kendime yeniyorum. Mutlaka mucizem ile konuşuyorum. Negatif asla düşünmüyorum. İlk zamanlar öyle korkuttular ki beni doktorlar. Ben hep çocuk tehlikeden değil stresten düşecek demiştim. Neyseki o dönemleri atlattım.
Geçen gün misafir geleceği için farketmeden çok ayakta durmuşum. Vajinal bir ağrı ve sol bacağımın üst kemiğinde aşırı bir ağrı çektim sabaha kadar uyuyamadım. Bu normalde oluyormuş, ama myom şuan altta olduğu için dahada ağrı yaptı diye düşünüyorum. Tavsiyem ayakta durmayın, yorulmayın, mutlaka pozitif bir doktor bulun. Bu arada mucizeniz ile sürekli irtibat halinde olun. Siz ona inanın o sizin için çabalasın. Bir de canım ne zaman sıkılsa acaba kötü bir şey yaşar mıyım diye düşünsem Meryem Suresini açar dinlerim. Bir tavsiyemde bu. Kendinizi dinlemeyin, hep pozitif olun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. ☺️