Anneler merhaba. 35.haftamiz ve sabah kalktigimda bi yanma hissettim lavaboya girince de kahverengi sümüksü bir akıntı geldi sanırım nişan.. Allah’tan doktor kontrolümüz vardı. Doktoru bilgilendirdim 37 de bakcaktim ama alttan bakalım dedi. O arada ultrasonda 2 hafta geriden göründü hiç böyle bir şey yoktu daha önce bir anda nasıl oldu hiç anlamıyorum. Sağ tarafimda direnç artışım olduğu için bebek az kilo alıyordu zaten ama her şey yolundaydı. Doktor plasentasi suyu her şeyi güzel dedi. Nst ye bağladı o da normal çıktı. Doğum olsa olur aslında endişelenme dedi. Ama kontrolleri haftada bire indirdi gelişim 2 hafta geri olunca. Ama olsa da şuan kilosu az . 2019 gram. Hareketleri falan maşallah kipir kipir. Vajinaya çok baskı yapıyor .Başı iyice aşağıda yerlesmis dedi belki nişan için o da tetikledi bilmiyorum. Ama erken dgiil mi yasayan var mı? Birde alttan bakmayalim şuan zaten lekelenme olmuş uyarmayalim daha fazla haftaya bakarız dedi. Kötü konuşmadı plasenta su falan hepsi normal olunca. Ama sonuç olarak durum böyle telaslandim üzüldüm bilmiyorum. Bu arada kilo alsın diye beslenmeme dikkat ediyorum süt yumurta ceviz peynir yoğurt bal muz her şey yiyorum ama senin elinde olan bir şey değil dedi dinlen protein ağırlıklı beslenmeye devam et dedi. Başına gelen var mı? Gerilik çok mu sıkıntı nisandan sonra dogum çok mu yakın. Dua edin ne olur ..