portakalsekeri Kızlarr 7 haftalık hamileyim yüzüm sivilce doldu tavsiyeniz varmı? Birde gano keçi sütü sabunu çok duyuyorum kullanan memnun kalan varmıı🥺🥲
AryasuMom portakalsekeri hiç stres yapmayın uğraşıp leke kalmasn geçecektir bende gebelik öncesi aşırı fazlaydi gebelikte azaldı nasl olduysa
Asyaaa35 portakalsekeri bende nromalde hic olmazdı hamilelikten sonra oldu yzüümde kırmızı lekeler ve anlımda birsürü sivilce gerçi sırtımda göğüsümde de çıkıyor nasıl gecicek bilmiyorum 20.haftamdayım kontrolumde doktoruma sorucam bakalım birşey vericekmi ellemek istemedim bu zamana kadar ama rahatsız ediyor
kutlaym portakalsekeri yüzünüzü temiz tutun yeterli, benimde hamilelikte inanılmaz artmıştı üstüne bir de kararmıştı. Doğumdan hemen sonra düzeldi. Kız ya da erkek bebek fark etmiyo 😅
portakalsekeri AryasuMom bende adet dönemlerinde olurdu ama 1-2 tane şuan aşırı fazlalaştı sinirim bozluyor aynaya bakmak istemiyorum 😏
Tweety5 Ya bende 6+2 haftalığım inanılmaz derecede sivilcem var. Hergün Bir iki çıkıyor. İltihaplı gibi acıyorda. Garnier Yüz temizleme jeli kullanılabiliyor mu hamilelikte.normaşde de vardı sivilcem ama bu kadar değil.
SerraveAnnesii portakalsekeri Kullanılıyordur bence sorun olacağını sanmıyorum günde iki kez düzenli kullanırsanız faydasını görürsünüz
AryasuMom portakalsekeri başlarda hormonlardaki artıştan dolayı gebelikte norml karşılanıyormus bende 37haftalgm depresif moddaym sürekli ağlama modundaym 😬
portakalsekeri Asyaaa35 evet benimde aynı göğümdede çıkmaya başladı insanın morali bozuluyor zaten sürekli yatıyorum düşük olmasın diye birde bunlar eklenince bunalıma girecem yakında😂😂
portakalsekeri anonimgelin hamilelikte kullanılıyormu yani😊 Trendyoldan sipariş vermek istiyorum ama orjinal olduğunu nasıl anlarım fiyatı ne kadar 😊
Asyaaa35 portakalsekeri kız bebekler yapıyormuş çoğunlukla böyle senin için çok erken ama seninde kız olabilir☺️😁
anonimgelin portakalsekeri trendyolda sahte gönderim oluyor direk sizin adınıza geliş fiyatından yollayabilirim ben satış yapmayı bıraktım uğraşmıyorum ürünleri kendim kullanıyorum çatlaklara da iyi geliyormuş
portakalsekeri kutlaym bişey kullanmıyorum şuan normal yıkıyorum ama hormonlardan sanırım teşekkür ederim 🙏🏻