Poyrazin_annesi Merhaba arkadaşlar aranızda üçüncü doz BioNTech aşı olan var mı ya da tanıdıklarınızda olan var mı bir yan etki oldu mu
Ozlem2206 Poyrazin_annesi benimki ocakta bitiyor koruması aşının 3.doz için doktorumla konuşucam bakalım ne diycek
busra0501- Poyrazin_annesi ilk biontech aşımı olduğumda hamile olduğumu bilmiyordum. İkinci için doktorum 12. Haftadan sonra ol demişti. Biraz bekleyip öyle olmuştum. Bu haftada 3. Doz çıkmıştı. 38. Haftadayım. Cumartesi kontrole gittiğimde doktor hastaneden çıkmadan hemen ol dedi. Son zamanlardasın bebeğe de antikor geçsin dedi. Yoğun bakıma aldıklarımız oluyor. Kendini koru dedi. Bende oldum. Hiç yan etki yapmadı. Eşimde oldu. Onda ilk iki aşı çok fazla ateş yapmıştı. Ama 3. Doz ondada bir yan etki yapmadı.
dml33 Poyrazin_annesi 2 biontech oldm hamile.deildim 3 cikti doktora sorcm cumartesi ona gore olcm 3 ay olmustu 2yi olalı.ne cabuk çıktıysa
Damli Poyrazin_annesi iki hafta sonra olacağım tetanoz olduğum şçin iki hafta bekleyip ol 3 . Dozu dedi doktor 2 doz oldum 3. De geldi 3 aya bir aşılanacak mıyız merak ediyorum bu işin sonunu 😅
Ekarhan SerraveAnnesii gebeyken mi vuruldunuz benim de 3.asim cikti 30 haftalik hamileyim doktorum vululabilirsi n dedi ama kararsizim iki doz biontech vurulmustum
elvantezgel Ya bende 2 doz biontech oldum. Bugün msj attım Dr a ancak Dr um 3. Doza gerek olmadığını söyledi şaşırdım ben de ne yapacagimi🤷
Selser Bana da 3. Aşı çıktı. Diğer ikisini gebelikten önce vurulmuştum. Doktorum başta olma dedi. Ertesi gün arayıp olabilirsin arkadaşlarımla konuştum dedi. Böyle ikili konuşması beni tereddüt ettirdi. Korktum biraz
Ecetiryaki Ben dün oldum 3.dozumu 14+5 de oldum, yani şu saate kadar diğer aşılarımda olduğu gibi sadece kolumu çok haraket ettiremedim acıyordu oda şuan geçti gibi. Onun dışında hiç bir sorun yan etki yaşamadım.