Sevil1 Merhaba sevgili arkadaşlar , 5+3 günlük hamileyim doktor muayenesi için ve bebeğin kalp atışları için en erken ne zaman gittiniz . 6 .haftamda gitsem çok mu acele etmiş olurum?
kuzeymomsss Sevil1 canım ben 3 haftalıkken öğrendim ve hemen doktora gittim. Tahlil vs folik asit için kalp atışını da 7. Haftada duydum ama 6. Haftada duyanda var bence o hafta gidebilirsiniz
Gul3346 Sevil1 özele gideceksen 10 gün içinde kontrol randevusu ücretsiz oluyo 6 da gidip keseyi vs görürsün sağlıklı bir gebelik mi ona bakarsın. Çünkü tüplerde dollendi ise geç kalmak çok kötü oluyor. 7. Haftada da kontrole gidip kalp atışını duyarsın. Sonra ayda bir gidersin
Ozge Sevil1 6+4te gittim. Kese bebek kalp atışı hepsini o muayenede gördüm. Ama o zamana kadar içimde acaba sdış gebelik mi boş gebelik mi aksilik var mı diye düşündüm. İdeal zamanda gittim bence ama o zamana kadar içim içimi yedi.
irem_96 Sevil1 ben 4 haftalıktı öğrendiğimde doktorum 3 hafta sonra gel kalp atışı ve keseyi görelim demişti 7 haftalıkken hepsini gördüm
Sevil1 kuzeymomsss teşekkür ederim , bir ikilemde kaldım , sadece hamile olduğumu biliyorum ,başka bir bilgim yok ya ,böyle bir boşluk gibi geliyor insana
kuzeymomsss Sevil1 ama gitsen iyi olur canım çünkü değerlerini takip etmen gerek sağlıklı gebelik mi diye
Sevdapl Ozge benim de şu an öyle içim içimi yiyor. 4 haftalığım haftaya gitmeyi düşünüyorum. Akıntım geliyor her tuvalete gidişimde korkuyorum acaba kan mı geldi diye.
Sevil1 Sevdapl Akliniza hiç bir zaman kötüyü getirmeyin , korkmayın da , çünkü insan ne düşünürse onu çekiyor hayatına hep güzel olacak diye hayal edin
buse0124 Sevil1 6 haftalıkken öğrendim gittiğimde de kese de kalp atışı da görünmüştü içini ferah tut Rabbim kalbine göre versin inşallah :)
Pcoslubiranne Sevil1 gitmeniz gerekiyor hemen.Kese rahim disina yerlesmisse(dis gebelik ) hemen müdehale edilmesi gerekiyor . Keseyi gordukten sonra 1 ay bekleyebilirsiniz sorun cikmiyor