Barlas_mom Anna-Karenina sımsıkı tutunacaklar annelerine bende inanıyorum 🙏🏼☺️☺️ Allahım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.
Anna-Karenina Barlas_mom insallah kuzum. İnsallah saglikla gelicek miniklerim. Rabbimin her verdiginde bir hayir vardir. İlk tup bebekte kaybettigimizde cok uzulmustum. Rabbim ikiz vericekmis demek ki. İnsallah dualarimizin karsiligi olur bu kuzular 💜💚
Anna-Karenina Arslanselma Ahh kuzum benim. Rabbim seninde miniklerini sana bagislasin. Kac haftaliksiniz? Allah hepimizin yardimcisi olsun. Yavrularimiza saglikla bir nefeste kavusalim insallah 💚💜
Arslanselma 21 haftalık oldular birazdan gene gidecem bakalım inan uykularım kaçtı ya ve benim iki oğlum var birtane kızımız olsun diye tutturdu eşim rabim ikitane nasip edecek kısmetse
Anna-Karenina Arslanselma ayy maşallah 4 olucak cocuklar. Kismetleri boyleymis. Rabbim hem gecim hem dogum kolayligi versin. Saglikla gelsinler miniklerimiz
Durubebegim Anna-Karenina ayy canım benim iyilerin evliyaların duası seninle ve senin gibi bu yolda savaşanlardan olsun çok tuhaf bir duygu ablamda senin gibi yıllardır mücadele ediyor rabbim sana bağışlasın can versin kan versin miniklerine😍🤲🤲
Anna-Karenina Durubebegim Amin allah razi olsun duaniz icin. Rabbim butun annelerin yardimcisi olsun insallah… Ablaniz kavustu mu peki evladina. Rabbim onada yardim etsin. Savaşçi anneler gozumde cok kutsallar. Hepsiyle gurur duyuyorum.
merakliblog Anna-Karenina keşke iğne de kullansan baya etkili bir şey. Benim de tüp bebek baya progestan bağımlısı olduk😂
Anna-Karenina merakliblog igneyi doktorlarim vermiyor malesef. Bende kullaniyor olsam icim daha raht edicek. Fitil olarak kullaniyorum progestani. Cidden muptelasi olduk artik kac seferdir. Evde hep yedek var bir paket fazladan 😅😅
Anna-Karenina Durubebegim Ahh kuzum benim ya. Rabbim yuzune baksin. İnsallah olur en hayirli zamanda… Gercekten cok zor malesef
Anna-Karenina merakliblog hic kalmadi kuzum cok sukur. Ama ben yinede uzaniyorum devamli. Cok yavas hareket ediyorum. Yormuyorum kendimi
merakliblog Anna-Karenina aynen devam et 35teyim aşırı sıkıldım otur yat ama mecbur dayanacaksın🙈 en başında transfer için oturduk uzandık sonra ikiz diye sonra kanama diye bu zamana geldik😂
Durubebegim Anna-Karenina amin inşallah canm dua et sende o yollardan geçtin durumunu en iyi sen bilirsin😒
aysegul-16 Anna-Karenina hep la havle vela kuvvete illabillahil aliyyil azim de karnina elini koy ve cebrahil aleyhisselam sizleri kollarinin kanadinin altina alsin de iyi gelecek allahin izniyle
Anna-Karenina merakliblog Kucagimiza aldiktan sonra totomuz yer yuzu gormiycek zaten. Simdi yatalim o yuzden 🤣 Rabbim saglikla versin kuzum kucagimiza hersey gecer gider allahin izniyle
Mutlu_anne Anna-Karenina rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı ablama insallh oda tedavi görüyor 18 yıllık bebek hasreti var
Anna-Karenina Mutlu_anne Rabbim sabir versin savasma gucu versin. İnsallah biran once bu savasi kazanir ablanizda. Butun dualarim onunla tabiki.