SeldaS Tüp bebek tedavisi yapıldı 9 unda beşinci gün embriyosu konuldu bugünde kan tahlili yaptırdık sonucum 1848 çıktı çoğul gebelik midir doktorum keseyi görmeden kesin bişey diyemem dedi ama değerine göre öle dedi
Watashiva3454 SeldaS belli olmuyor canım benimde cok yüksek çıkmıştı . Önemli olan 2 günde bir sağlıklı şekilde artması .
pusatmom35 SeldaS benim 4. Haftamdı sanırım öğrendiğimde 4000 beta değerim vardı ve kese gözükmedi kese gozukmeyip böyle yüksek değer çıkınca doktorum ikiz gebelikten şüphelendi 3 gun sonrasi icin çok su ic tuvalete cikmadan gel dedi ve kese gozuktu ama çift gebelik değil tekti .
Gulce29 SeldaS belli olmuyo canım o benle aynı transfer olan bi arkadaşın sonucundan yüksekti artışlarım benim tek onun ikizdi 🤷♀️ ama gönlünuzdeki ikizse olur inşallah 🤲
minikkoalammm SeldaS değerle anlaşılması imkansız ultrasona girmeden hiç bir doktor çoğul mu tekil gebelik mi olduğnu bilemez 11379 değerle öğrendm tek kese tek bebek 3 4 haftalıktı
SeldaS Gulce29 inşallah gönlümdeki ikiz çünkü 3 seneden beri istiyorum süreçte biraz yorucu o yüzden ikiz olsa daha iyi benim için 😘🌼
Watashiva3454 SeldaS sağlıklı olsun diye dua et bacım. İkiz evet cok güzel duygudur ama cok zordur eminim . Erken doğma riskidir vs . Kız ayrıntılı ultrasyon ve herşey çarpı 2 masraf 😀
SeldaS Watashiva3454 😊😊😊 doğru diyorsun sağlıkla doğusunda cümlemizin. Maddi yönü düşünmüyorum inanin çok istediğimden ikiz istedim 🌼