hayat_23 Royem62 benımde var ama umudunu yitirme 1 kaybımda ağrılarından haric belirtim yoktu.. Bat kaç?
Aslanmom1 hayat_23 Teşekkür ederim canım. Benimde 3 ay önce bir kaybım oldu maalesef. Bu ay ovulasyon ile deniyim dedim. Belki yumurtlama günlerimde felan değişiklik olmuştur çünkü bu ay 3 gün önce regl oldum.
hayat_23 Aslanmom1 ovulasyon yap ama stres çok etkiledi beni yaparken bu ay negatifse daha yapmayacağım gün aşırı devam ederim..
Aslanmom1 hayat_23 peki gün aşırı regle kadarmı devam ediyosunuz ? Ben ilk gebeliğimde istediğim ay hamile kalmıştım hemde uygulamadan yumurtlama gösterdiği tek günde. Ama bu sefer şimdiden stres başladı bende zaten ya olmazsa kürtajdan sonra diye…
hayat_23 Deletedmom_85 ama sen test yapmadın hiç dene sonra halay mı çekeriz sela mi okuruz belli olr😀😀😀😀
Deletedmom_85 hayat_23 hahaha sesli güldüm ya 😄 sende haklısın valla. Yapsam da çıkmayacak yani zannım o yönde 🙄
Aslanmom1 hayat_23 Yok canım. 1 adet gördükten sonra ne zaman istersen deneyebilirsin dedi. Rahim kendini toparlamadıysa gebelik oluşmaz zaten, ama toparlamışsa oluşur vücudumuz o şekilde ayarlanmış yani dedi.
Deletedmom_85 hayat_23 10 11 oldu herhalde daha anca. Yumurtlama gördüm ama çatlama göremedim elimde test kalmadı çünkü 🙄