Cansusahinn 23 haftamdayım ama çok hızlı kilo alıyorum sizde de öyle mi ne yapmalıyım bu kadar hızlı kilo almamak için?
Esmaonur Cansusahinn 21+4 iki buçuk kilo aldım. Bazen vücut yapısıyla da alakalı olabiliyor ama yine de yağlı tuzlu yiyeceklerden ve ekmekten uzak durun derim
Pnaar34 Cansusahinn malesef bende 22+1 ve 6 kilo almisim. Oyle abartli yemiyorum ama neden oluyor bilmiyorum.
minikkoalammm Cansusahinn hamilelikte kilo alımı ışın hızında oluyor 57 hamile kaldm saldım 77 kiloyum
Cansusahinn Esmaonur Malesef mide bulantısı evresinde hep yiyorsun mide büyüdükten sonrada iş işten geçiyor bünye ile alakası olabilir ama haklisin
Cansusahinn Cansusahinn Canimbebegimm41 kabızlık demisken al bendende o kadar sürekli kabizim gaz sancılarım var sanırsam bununda etkisi oluyor
Cansusahinn Pnaar34 off off yesen olmuyor yemeden de olmuyor işin kötü yanı durduramıyorum kendimi çok ta geliyorum ams oluyor işte
Kuzusununanasi Genetik faktörün de etkisi var bence ben hergün spor yapıp dikkat etsem de gece atıştırmalıkları falan da yok ona rağmen 7 ayda 10 kilo aldım dikkat etmesem 30 kilo alırdım heralde😃
Cansusahinn Kuzusununanasi spor yapmak çok zor zor da yürüyüş olur en azından 45 dk felan hergun bakalım ya daha son 3 buçuk ay var o zaman ne kadsr alicaz
Canimbebegimm41 Cansusahinn canım kesınlıkle ılac yazdır doktor kabızlık ıcın surup yazdı o kadar ıyı geldı kı keske o kadar beklemeseydım cok fazla karın agrısı yaptı hemoroid yaptı kılo aldırdı ıhmal etme 🥴
Kuzusununanasi Cansusahinn hedefim bebeğe aldırıp kendime çok aldırmamak ama o da zor hamur isinden zor uzak kalıyorum😀