Merhaba tatlı anneler bugün 37+0 olarak kontrole gittim çatı muayenesi oldum hiç abartıldığı gibi bir durum olmadı yarım dakika sürmemiştir normal muayenenin olduğu sedyede yapıldı jel sürdü iki parmağıyla çatıya baktı ama normal ilişkiden bile daha az can yaktı muhtemelen korkma ve kendini kasma ile ilgili ben burada olumlu yazanları düşünerek hemen geçirdim kasınca orası da kasılıyor mu bilmiyorum yani ama rahattı benim merakım dün kasıklarımda sancı çok fazlaydı bugünse kuyruk sokumu ve kuyruk sokumunun sağ tarafında ağrım var sanki bel fıtığı gibi ama ağrısı hiç gitmiyor belimin nst de haftasına göre sancı çıktı dedi doktor benim merakım çatı muayenesi doğumu tetikler mi bir de doktor şunu dedi bebek 2750 şuan (iki hafta önce 2950 idi bilgisi olan yazarsa ona da sevinirim makineden kaynaklıdır dedi) gebelik şekeri olduğu için bebeğin kafası rahat çıksa da omuzları geniş olur , gebelik şekerinde öyle olma ihtimali yüksek dedi doğumu daha sonra belirleriz dedi ama nereden anlayacağız omzu geniş mi çatım için de normal doğuma gayet müsait dedi ama açıklıktan falan bahsetmedi bu da böyle bir anımdı 😄😄