dakpinar- yigitegenin_annesi1 hayır iyi yapmışsın kuzum , sancıların düzenli olunca zaten anlıyorsun o zaman gidersin inşallah hadi bekletmez çok ❤️
yigitegenin_annesi1 dakpinar- 😘💋😘inşlaj Beril tez zmanda kucagına olır sağlıkla yqnı başında gelişmelerden haberdar et beni 💘
Deletedmom_7156 yigitegenin_annesi1 iki kere girdim ntsye yarında kontrolüm var çok şükür bugünde eşyaları hazırlıyorum ayy ınsallah sağlıkla kucağına alırsın 🙏
Denal yigitegenin_annesi1 hurmayı bilemiyorum az ağrılı dogurursunuz inşallah sağlıkla gelsin sıradaki ben olurum umarım
yigitegenin_annesi1 Aag06 gız benm herifinde sabahtandır morali yok kıca adam nerdeyse ağlayavak dokınsam ağlayacak noldı dedm dılar altn düştü sözde altınalari bozrucakti büyük kar ı olacakti şu anda deprrsyonda
Aag06 yigitegenin_annesi1 cikar yaaa maksat insanlarla oynuyorlar tuuuh dustu dahada dusmeden bozduralim diye dusunenlere ufak bir oyun bozdurulsun diye 😂
yigitegenin_annesi1 Aag06 yükselir dimi benık moral de gitti teselli edemiyom da adamı suratına suratına gülüyroum 😂
yigitegenin_annesi1 @Deletedmom62627 cano bugun kontrolun vardı ne oldı doğurdun habi haberleşçektik😶🤨nasıslun
yigitegenin_annesi1 iki_tospik_annesii 😂😂yook gıı az kaldı inşalah bu hafta 39 um inşlah 40 gelmeden doğrırım sen ne yaptn kontoele gtitn
iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi1 Hadi bakalım paşa bey sağlıkla gelsin 🥰🥰 Benimde sancılarım war dün acile gittim serum takıp yolladı