yigitegenin_annesi1 @Aag06 @Akrepbebek @iki_tospik_annesii @Bebiscann @Azizinannesi2 @Deletedmom_7156 @Minik_kalplim @asellmom @Deletedmom62627 @dakpinar- @UmutsuzPolyanna nst sancılar düzenli çıktı açılma yoktu 0 dı yatıralım dedi istemedim evde sancımı çekeyim dedim çok hafifi ağrı sancım var şimdi 5 dk bir oldugunda gel dedi kötü mü ettim sizce
Bebiscann yigitegenin_annesi1 iyi yaptın aşkım evde yürüyüş yap, arada sıcak suya otur sancıların siklasmasini bekle, en ufak bişeyi buraya yaz
Bebiscann yigitegenin_annesi1 aşırı kanama olursa beklemeyip git ama Allahım hadi hayırlısı kızzzz😍😍😍😍🙏🙏🙏🙏
Aycaaa571 yigitegenin_annesi1 en iyisini yapmışsın ben 3 kere gittim ilkinde açılmam yoktu ikincisinde 2 cm açılmayla gittim 2 kere evde sancımı çektim hastanede madur olmaktan iyidir
yigitegenin_annesi1 anonimgelin ayyy allah razı olsn post açaçaktm bu videoyu isteme için herk3s te bu video işe yaramiş 😍💕💕💕😘😘😘
UmutsuzPolyanna Hastanen yakınsa iyi yapmışsın canım evde psikolojik olarak daha rahat hazırlanırsın 🙂 sağlıkla gelsin inşallah 😍
Esrasena Sancıyı evde çekmek gerçekten rahat.Hastanede duyulan sesler,yatmak vb daha çok strese sokuyor
Aag06 Ayyy masallah bol bol merdiven in cik,squat yap ,banyoda beline sicak su ile masaj yap hadi hayirlisiyla gelsin insallah 😍💃
Bebiscann Aag06 kız sen kidste yine aski yemişsin bu gidişle ordan mühebbet yicen dünürünle ayrı düşeceniz laa
Bebiscann yigitegenin_annesi1 doğum sancısı düzenli çıkar, diğerleri çıkmaz ve düzensiz olur seni yatıralım demezler
yigitegenin_annesi1 Durubebegim ahhaha şarkı bestesi dorğursmda sizleri brkamam buralarda olcam🤩bıkacaksınız biliyroum ama gitmicem yinede😄sen kaç haftalıksın