iremss Nesebayram1- pudra kullanımı önerilmiyo, pişik önleyici mustela iyi pişik olduktan somra geçirmk için sudocream iyi, bebe yağı da ben Mustela kullanmştm ama doktor bebeyağını gereksz bulmuştu kullanmamştm
Ece003 Nesebayram1- pişik kremi kesinlikle mustela 70₺ ye aldım fiyatı biraz pahalı diğerlerine göre ama en işe yarayanı pişman olmazsınız
Denal Nesebayram1- pudra gözenek tıkıyor kullanma pişik kremi hametan ile bepanten iyi hameten var olanı geciriyor bepantende oluşumunu engelliyor ukisiniayni andada kullanabilirsin….bn sudocrem almıştım hiç memnun kalmadım sonra bu ikisinde coUm bukdum
Alp52 @Nesebayram1- pudra kullanmayı önermiyolar pişik kremi bize sadece sudocrem iyi gelmişti bebek yağı ve sampuani ben uni baby almıştım onlar alerji yapti benim oğluma oyuzden değiştirdim doktor bebek yağı yerine bebek bakım kremi kullanabilirsin demişti bize sebamed önerdi 2 buçuk yaşında dalin sampuan kullanıyoruz bazı bebeklerin cildi cok cok aşırı hassas oluyo ona göre deneye deneye bulucaksınız bazı ürünleri
Nesebayram1- Ya bende şampuan dalin aldım ama diğer banyo ürünlerini bilemedim. Sadece bebek yagı anneyle bebek arasında bağ kurması için düşünmüştüm