tugbaa_g 35lavanta karınca yağı bende duydum yaa acaba etkisini görecek misin 😊 bide bioder serumları var oda bitiriyormuş ama düzenli kullanman gerekiyor tabi
erdem_agah tugbaa_g aslında ben cok hakim değilim ama her ay bununla ilgili takvim değişiyor ve tek tek neyi ne zamanda yapmanın daha etkili olacağı yazıyor. Bu da internet sitesi. Bir arastirin isterseniz https://www.kozmikbakim.net/2021/12/aralik-2021-ay-takvimi.html
charlottececi Mrvsmt2502 Ay allah razi olsun. Hamilelikte zarari olur mu ki 😂 hamilelik sonrasi kesin denicem bol bol dua etcem size 😁
Mrvsmt2502 charlottececi bi zararını görmedim canım ama ne olur ne olmaz sonra deneyin siz 😃 şuanda dualaşalım ama doğumlarımız kolay olsun 🥰 sağlıcajla kavuşalım bebeklerimize
charlottececi Mrvsmt2502 ay tabi tabi sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz insallah 🙏🏻😍 ArenAsilmomm hadi bakalım. Biraz iskence oluyo sıkıcı kendine yapmak ama atlamadan ve kesiştirerek yaparsan cidden iyi sonuc aliyosun 🥳👍🏻
ArenAsilmomm charlottececi aiiyy teşekkürler güzelim motivasyon oldu bu bana doğurduktan sonra yapicammmmm🐣🐣🐣
moom222 Beyzinur hızlı yada yavaş çekiyorsanız tahriş yara olur sabır bir hızda çekin ve ağda kullanmaya devam edin ilk zamanlar on in beş dakika harcadığınız agdaya zaman gelince beş dakika bile harcamicaksiniz o kdar azartiyor
36M_Meloss Kızlar ben kuaföre gidemiyorum kendi kendime yapabildiğim tek şey de jilet ama 25 haftaya girdim yapamıyorum eğilemiyorum daha ilk gebeliğim ne yapabilirim
36M_Meloss Ağdayı bitek bacak kola yapabiliyorum bikini bölgesine mümkün değil ki ağda yapabileyim tranva gibi bir sorun aynı sorunu yaşayan varmı
moom222 36M_Meloss weet köpük var cnm köpüğü skip silebilirsin dicem ama eğilme sorunu göbekten dolayı oluyor kuaföre aldır bnce
36M_Meloss moom222 Keşke gidebilsem küçüklükten travmam var beni etkiliyo düşüncesi bile diğer yerler sıkıntı değil ama işte belki sorunu yaşayanlar vardır diye yazmak istedim