bebekveannesiii Serifedayan aynen inşallah Allah’ım kucağımıza aldığımız günleri de gösterir de bugün de bebişler için böyle mesajlaşırız😊😄
Ezgiii1628 Bende 13+3 de gittim doktorum %100 değişmez cinsiyeti kız dedi🥰 inşallah prensesimiz gelecek 😍❤️
HcrK Arkadaşlar ben de 13+5 teyim karnınız çıktı mı benim akşamları baya siskin oluyor gündüz kayboluyor gibi bi sey
12eylul eymeninannesi123 Hayirlisi olsun diyelim benim 2.olucak meraktan ölcem ilkini böyle merak etmemistim 😂🙈
Mucizehonay Bi kızım var 2 ci hamileyim 12+ 4 göremedi doktorum bidahakine söyleyim dedi Çok merak ediyorum birdahaki muayene 15 haftalık olacak Allah ızın verırse
sevgitekes eymeninannesi123 bulantı ağrı yok iştah var hamile değilim gibi ama her bebek farklıdır ilkinde iştah yoktu doğuma kadar et yerken bulantı bel ağrım vardı
Zeynosunannesii eymeninannesi123 13 haftalik iki doktor erkek demisti 15+3te gittim bacağı carpraz atmış göremiyorum deyip sonrada kız dedi bilemedim
eymeninannesi123 Zeynosunannesii böyle muhamma oluncada insan ne yapacağını da bilmiyor bey almak istyo eli gidiyo ama işte☺️canları sağ olsun
Hamisssss eymeninannesi123 bizde 14+5 deyim kızım olucak Allah’ın izniyle 13 haftalıkken kız demişti doktorum kesinleşti bugün 🥰🥰
eymeninannesi123 Hamisssss belirtilerin nelerdi canım mesela idrar rengi çok koyu olur derler miğde bulantım oldumu eksiye mi daha çok hassasiyet in vardı tatlıya mi
Hamisssss eymeninannesi123 valla benim 6. haftada kusmam bi başladı daha 1 hafta önce bitti çok şükür ekşi tatlı karışık aşeriyorum, idrar koyuluğu mevcut canım valla başka da yok kusmaktan gözümü açamadım ben daha 1 haftadır hamileliğimin tadını çıkartıyorum 🥰🥰🙈🙈😂😂😂