eymeninannesi123 Hilal56 bende 16 haftayı beklicem net belli olur belki cinsiyet partisi yapcam ona göre
Kubra1853 duyguuudmr aynıyız bnimkilerde kız 😊 Rabbim kucagımza almayı nasip etsn aynı haftayız hemde
F1903 15+5 oldukk an itibariylee 🥰 13+5 de kız dedi , 14+6 da bidaha gittim inanamayip kesin kiz daha degismez dedi 🙈😅🥰 bi oglum vardi elhamdulilah ikisinide tatmak nasip olucak 🤲🏻🥰
eymeninannesi123 duyguuudmr benimde 10 Eylül hep kız bebeği hayalim var ama bütün belirtilerin erkek 😔 senin belitlerin ne
duyguuudmr eymeninannesi123 Belirgin olarak sadece tatlı birşey ağzıma süremiyorum normalde bayılırdım ama hamile kaldığımdan beri yiyemiyorum.
Minmin eymeninannesi123 ben de 13+2 oldum bugünnn dört gün önce 12+5’te cinsiyeti öğrendik oğlumuz geliyor inşallah 🙏🏻🙏🏻❤️
Minmin g4mze bende de öyle oldu dört gün önce gittik 12+5’ti doktorum cinsiyeti söyleyeyim mi dedi hocam ben gördüm resmen dedim ee bi zahmet bak hodri meydan yatıyo paşa dedi sağolsun benim oğlan ultrason fotoğrafında bile pipisini gösterip poz verdi resmen 🤦🏼♀️😂😂😍
Kbrbrhnn eymeninannesi123 13 haftalık olduk bugün, cuma günü kontrolümüz var inşallah. Bakalım öğrenebilecek miyiz, heyecanla bekliyorum 🤭