Gulcandnrts Merhaba arkadaşlar 7+2 olduk bu zamana kadar olmadı ama aşırı mide bulantım başladı ve halsizlik sadece yatıyorum ne yapmam lazım 😏
ElifPeker06 Gulcandnrts 16 hafta 17vs sürer rahat sabirdan başka bişey gelmiyo psikolojik olarak zor süreç ama geçiyor sağlıklı günler
Anneoluyorumm06 Gulcandnrts yapabiliyorsan sabahları kahvaltı yap. Aç kaldığında da mide bulantın artar. Sabah yataktan kalkmadan önce birkaç tuzlu kraker yemeyi deneyebilirsin. Elma yemeyi deneyebilirsin. Eğer ilaç kullanmıyorsan doktorundan bulantı hapı iste çok ağır kusmaların filan oluyorsa ilaçtan başka hiçbişey rahatlatamaz seni ama bulantın normal boyuttaysa bu dediklerimi uygula. Sağlıklı doğumlar 🌸🙏
Feyzanurdd Gulcandnrts benim içimi kararttılar artcak kötü olcak bla bla.. herkeste değişiyor artabilir azalabilir kimseyi dinleme artarsa artar azalırsa azalır 😅 prilam veriyorlar bulantı hapı doktoruna bulantın olduğunu söyle yazar zaten.
Feyzanurdd Gulcandnrts bu arada abarttıkları ve içimi kararttıkları gibi olmadı bulantım olmadı prilam kullandım yatıştırdım
Burcumm Valla canım bende suanda tam 7 haftaligim 1 haftadır böyleyim aşırı bulanti halsizlik uyku yerimden kalkamıyorum prilam içiyorum ona rağmen bu iyi halim yani ilk kızımda 15 haftaya kadar böyle olmuştum kalp atışını duydunmucanim
Burcumm Gulcandnrts çok şükür gözünüz aydın bende tam 7+2 de gidicem jnsallah allahin izniyle bende duyarim🙏
Sebu1 Benim de aynı şekilde bugün 7+2 birkaç gündür bulantım başladı inşallah çok uzun sürmez hiçbir şey yiyemiyorum 😔
Symylldz Gulcandnrts kendini aç bırakmaman lazım çünkü aç kaldıkça boş mideyle bile kasılıp kusma isteği çoğalıyor az az sık yemeye özen göster çubuk kraker beyaz leblebi ayran kaşarlı tost açlığımı bastırması için tükettiğim şeylerdi ilaç dışında hiç bir şey durdurmadı azaltmadı son çare serumla besleniyordum yemekleri baharatsız salçasız ekşi turşu ve acı tüketme iyice tetikliyor ağır kokulu şeylerden uzak dur hassas bi dönemdesin çok geçmiş olsun 🥺 hala çeken biri olarak söylüyorum gerçekten çok zor