nazliaynaci Kızlar merhaba Bebeğimin eksiklerini listeliyorum şunu muhakkak al dediğiniz ne varsa bir ihtiyaç listesi paylaşabilir misiniz benimle hazır indirim varken kaçırmak istemiyorum, sevgiyle 🎈
iremss nazliaynaci bol ağız mendili, müslin örtü, ilk dönem bnm olmazsa olmazım bunlardı, kıyafette bütçene göre alabildğn kadar al, 0-3 ay 3-6 ay ilk etap için yeterli
MerveKozann nazliaynaci Beşik olarak park yatak reflü yatağı emzirme minderi depend hastanede mutlaka doğum sonrası için bol boş içeceğin olsun su meyvesuyu olur vs vs Elektronik ateşölçer hem hava hem suyu
Asilsmommm Reflü yatağı,oda termometresi,ateş ölçer,göğüs ucu kremi,depent bunlr benim eksiklerim alınması gerek mutlaka bence 🌸kaçıncı haftadasın canım
Civcivinannesiii nazliaynaci simdi baktim sepetimdeki 20 lik zıbın 40 tl olmuş😒😒😏😏 indirim olunca fiyati yukselten trendyol🤣🤣🤣
Symkadi Kesinlikle gümüş kapak almanızı öneririm, emzirirken göğüs uçlarım hiç yara olmadı. Depend öneririm hastanede de evde de çok büyük rahatlık 👍🏻 Müslin bez ve müslin ağız mendili çok kullanışlı oluyorr
ozgese-s Symkadi bişey sorabilir miyim ilk gebelik bende aldım müslin çok kullanılıyor diyolar kışın da gerekli mi şubatta doğumum olcak
Ocakbebegi ozgese-s olur tabi kundak yaparken kullanırsınız, duş aldırırken müslinle suya sokun çıplakken tedirgin olur diyorlar duştan çıkarınca da önce müslinle sonra havlusuyla ıslaklığını alırsınız. Birisinin kucağına verirken ya da gaz çıkarması için falan omzuna yaslanır ya çocuk verirken ağzı direk kıyafete temas etmesin diye omzuna müslin omuz bezi veya örtü serersiniz
Symkadi ozgese-s ben de 2 Aralık’ta doğum yaptım . Evim sıcak oluyor bazen sadece müslin örtüyorum, banyo yaptırırken de havlusunn içine 1 tane müslin koyuyorum önce vücudundaki suyu onla kurulayıp daha sonra kuru havluya sarıyorum . Bazen de geceleri müslinle kundak yapıp üstüne normal battaniyesini seriyorum