Deletedmom_6 Hiç takmadığım bir kolyem var Allaha şükür durumumuzda var ama o kolye bana aşırı batıyor (kaynanam aldı diye belkide) yılbaşından sonra herşeye zam gelecekmiş altını bozdurup bebeğin eşyalarını alsam kaynanama ayıpmı olur 🤷🏼♀️
Busrakzlkc Deletedmom_6 şahsi fikir tabi ama ben olan malın bozulmasına karşıyım biraz yani altın sonuçta ihtiyacınızda yoksa bozmayın derim
Minikkuzular Deletedmom_6 değiştirebilirsin begendigin kolyeyi alabilirsin aynı fiyata eş değer olrak ama kalkipta durumum iyiyken bebek ihtiyacı için bozdurmam kalsın zararımı var ilerde iyi bir yatırım için kullanırım asla ıvır zıvır için altınlarımı kullanmam
Deletedmom_6 Busrakzlkc eşimde böyle diyor ama herşey zamlancakmış ya ucuz almak varken pahalı almıyayım diye düşündüm 😢
Deletedmom_6 Advy26 altın takmayı hiç sevmiyorum o konuda sıkıntı olmazda kaynanama ayıp olurmu diye düşündüm
Advy26 Deletedmom_6 kayınvalideniz düşünüp almış neden satma gereği duyuyorsunuz ihtiyacınız da yok ayıp olur bence değer vermiş almış size hediye sizde bence biraz iyimser bakın aldığı kolyeye bile kayınvalidem aldı diye satma planı yapmayın derim
Deletedmom_6 Minikkuzular oto koltuğu önceki ay 4500 dü bugün baktım 11 bin olmuş bebek eşyası derken öyle ıvır zıvır almayacaktım zaten bide zam geleceği için alınmayacak hale gelecek o yüzden bozdurup bebeğime yarayacak bir şeymi alsam diye düşündüm 🤷🏼♀️
Advy26 Denizyildizii anlamlandıramıyorum altın kolye alıyor ve batıyor diyor almasa almadı derler alınca gözüme batıyor diyorlar
Deletedmom_6 Denizyildizii kaynanam bana altın kolye alıp arkamdam tembel ve çarpık bacaklıda diyor napıcam mezaramı götürüvem kolyeyi
Deletedmom_6 Advy26 öff burda ne kadar bilip bilmeden yorum yapan insan var ya demekki iyi insan değilki aldığı kolye bile batıyor 😒
kalpatisi_ Advy26 benimde halamlar bana kolye taktı ama zamanında anneme çok çektirdikleri için gözüme batıyo. Olamaz mı yani? Algı yaratmayın bu konu hakkında neyin ne olduğunu bilmiyosunuz sonuçta 🤷🏼♀️
dugmeannesi Deletedmom_6 yerinizde olsam satmam altın değerleniyor ha kaynananız aldı diye gözünüze batıyor ise satıp yerine yuzukdur farklı beğendiğin bir kolyedir alınabilir. Yada bebeğinize isimlik künye vs alabilirsiniz . Ama imkanınız varsa bebek alışverişi için altını bozdurmam . Sadece aynı değerde farklı bir şey ile değiştirilebilir tabi sizin tercihiniz
Hayal_et07 Deletedmom_6 valla durumunuz varsa paranızla alın ne zaman ne olacağı belli olmaz dursun kenarda altınınız
SelinYakgul Deletedmom_6 eğer durumunuz varsa bence satmayın gün geçtikçe herşey zamlanıyor doğru ama altında artıyor 🤷♀️
Yagmurdgdgn13 Deletedmom_6 altın uçmuşken bozun bence ben de biraz daha yükselmesini bekliyorum ne var ne yok bozacam ama harcamayacam. ☺️
funnymummy Canım normal kolye ise eğer bozdururken çok değer kaybediyor ihtiyacın çok yoksa bozdurma bekle istersen
Ogulcanmoms Deletedmom_6 Bence çok zarar etmezsen bozdur canım bi kolyenin ne kadar büyük yatırımı olabilir 🤔 İhtiyaçlarını karşılıyorsa düşünme bile her saat her şeye zam geliyor zaten
Deletedmom_6 Ogulcanmoms evet bende böyle düşüyorum atla deve değil sonuçta oto koltuğu taam 11 bin olmuş 😢 dahada zamlancak diye almak istedim altını bozdurup 🤷🏼♀️